Life Is Strange'ın Geliştiricisi Dontnod Entertainment, Kanada Stüdyosunu Açtı

Life Is Strange'ın Geliştiricisi Dontnod Entertainment, Kanada Stüdyosunu Açtı

Büyük beğeni toplayan macera dizisi Life is Strange ile tanınan stüdyo Dontnod Entertainment, yeni bir stüdyo açarak uluslararası alanda genişlediğini açıkladı. Merkezi Montreal, Kanada'da bulunan stüdyo, Dontnod'un daja sürükleyici, ilgi çekici ve yenilikçi video oyunları üretmesine olanak tanıyacak.

Bir basın açıklamasına göre, bu Montreal stüdyosu Dontnod'un “Kuzey Amerika oyuncu topluluğuna daha yakın” olmasına neden olacak. Ayrıca, Dontnod bu projenin ne olduğunu belirtmemiş olsa da, bu yeni ekip yepyeni bir proje tarafından desteklenecek.

Dontnod CEO'su Oskar Guilbert, “Hedefimiz topluluğumuzun beklentilerine olabildiğince yakın video oyunları oluşturmaktır.” Dedi. Açıklamasına ise şöyle devam etti: “Bu yeni uluslararası ekiple daha da iddialı oyunlar tasarlayabilecek ve oyuncularımız için harika hikayeler yazmaya devam edebileceğiz.”

Dontnod'un şu an üzerinde çalıştıkları iki proje var: Twin Mirror – Haziran 2018'de duyurulan hikaye odaklı macera oyunu. Bir diğeri ise Microsoft'un X019 etkinliğinin bir parçası olarak Kasım 2019'da tanıttığı Tell Me Why. Her iki oyunla ilgili bilgiler, duyurulmalarından bu yana oldukça kısıtlı. Her oyun da PC ve Xbox One'da mevcut olacak ve Twin Mirror da PS4'e gelecek.