Mario Kart Tour Kapalı Beta Mayıs Ayında Android’de Başlıyor

Mario Kart Tour Kapalı Beta Mayıs Ayında Android’de Başlıyor

 

Nintendo’nun 2019 yazındaki tam sürümünden önce oyunun ince ayarını yapmasına yardımcı olmak için tasarlanan beta, 22 Mayıs – 4 Haziran arasında gerçekleşecek. Mario Kart Tour web sitesinde 7 Mayıs’a kadar başvurabilirsiniz, ancak uygulama seçeneğini görmek için bir Android telefon kullanıyor olmalısınız (yazının sonunda paylaşacağımız QR kodu okutarak direkt erişebilirsiniz). Ayrıca başvuru yapmanın erişiminizi garanti etmediğini de unutmayın: Nintendo, alanlardan daha fazla başvuru sahibi varsa katılımcıları rastgele seçeceğini söylüyor.

 

Beta sürümünü çalıştırmak için cihazınızın Android 4.4 veya üstü işletim sistemi olması ve en az 1.5 GB RAM’e sahip olması gerekli. Nintendo, Android tabletlerin beta sürümünde desteklenmediğini söylüyor. Son bir şart, Nintendo hesabınızın başka bir e-posta sağlayıcısına değil bir Gmail adresine kayıtlı olması gerektiğidir ve bu, Nintendo hesabınızın beta sürümünü Google Play mağazasından indirmek için kullanacağınız Google hesabıyla eşleşmeli.

 

Bunun dışında, Nintendo beta hakkında veya oyunun kendisi hakkında fazla bilgi açıklanmadı. Örneğin, hangi akışların veya karakterlerin oynanabileceğini bilmiyoruz. Oyunun Mart sonundan önce piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak daha sonra bu yaza ertelendi.

 

Nintendo, uzun bir süre boyunca, franchise alanlarını kısmen mobil cihazlara taşımayı reddetti, çünkü şirket kendi özel oyun cihazlarına odaklanmayı tercih etti. Ancak, bu duruş değişti ve Nintendo; Miitopia, Super Mario Run, Fire Emblem Heroes, ve Animal Crossing: Pocket Camp da dahil olmak üzere birkaç mobil oyun ve uygulama yayınladı. İleriye baktığımızda ise, Dr. Mario World, bu yaz Mario Kart Tour ile birlikte başlayacak.

Yarış serisindeki en yeni oyun ise Nintendo Switch’in şu an dünya çapında yaklaşık 17 milyon kopya sattığı Mario Kart 8 Deluxe.

Direkt Erişim Linki QR Kod:

Direkt Erişim Linki QR Kod: