Medya: Suicide Squad, Kevin Conroy’un Batman rolünde yer aldığı son proje değil

Medya: Suicide Squad, Kevin Conroy’un Batman rolünde yer aldığı son proje değil

Batman – tüm zamanların en ikonik kahramanlarından biridir. Filmlerde farklı oyuncular tarafından canlandırılsa da, çizgi filmlerde, video oyunlarında vb. Hepsi aynı ses ile seslendirildi. Bu ses Kevin Conroy’un sesidir ve onu pek çok kişi bilir ve sever.

Conroy, çeşitli video oyunlarında, çizgi filmlerde ve daha birçok projede Bruce Wayne ve Batman’ı seslendirdiği için en bilinenidir. Ancak, 2022’de oyuncunun ölümü DC hayranlarını sarsarken, Joker’i canlandıran Mark Hamill’in Konthroy olmadan kötü adamı seslendirmenin zor olacağını söylemesi dikkat çekti.

Ölümü nedeniyle hayranlar, Conroy’un son kez Batman rolünde seslendireceği Suicide Squad: Kill The Justice League adlı yeni video oyununu sabırsızlıkla bekliyor. Ancak oyun, sevilen kahramanın nasıl ele alındığına ilişkin sosyal medya eleştirileriyle karşı karşıya kaldı. Ancak, şimdi Conroy’un Batman rolünde sesini iki kez daha duyulacağı ortaya çıktı.

IGN’ye göre, onun ölümünden sonra televizyonda iki tane daha Conroy’un Batman rolü bulunuyor. İlk olarak Bruce Timm’in çizgi dizisi “Batman: Cape Crusader”da, ikincisi de “Justice League: Crisis on Infinite Earths. Part 3″de.

Conroy’un bu projeler için tüm diyalogları kaydedip kaydetmediği bilinmese de, IGN, ölümünden önce Conroy’un bu projeler için birkaç replik kaydettiğini doğruladı.

Bu nedenle, Suicide Squad: Kill The Justice League, hayranların Conroy’u Batman rolünde duyacağı son durum olmayacak.

Ancak gelecekteki projeler başka oyuncular tarafından seslendirilecek, ancak DC henüz Bruce Wayne’in rolünü kimin üstleneceğini açıklamadı.