Metacritic’te Suicide Squad için kullanıcı incelemeleri açıldı – kullanıcılar oyunu 4 puan veriyor.

Metacritic’te Suicide Squad için kullanıcı incelemeleri açıldı – kullanıcılar oyunu 4 puan veriyor.


36 saatlik bekleme süresinin ardından Suicide Squad: Kill the Justice League’in piyasaya sürülmesiyle birlikte, Metacritic skorları derleme sitesinde oyunla ilgili kullanıcı yorumları yayınlanmaya başladı. Projenin Steam’de oldukça yüksek bir derecelendirme almayı başardığı (haberin yazıldığı sırada %85, ancak giderek düşmeye devam ediyor), Metacritic’te oyun oyunculardan, hatta eleştirmenlerden bile çok daha düşük notlar aldı.

Eleştirmenler oyunu 62 puanla değerlendirirken, kullanıcılar projeye daha az hoşgörülü davrandı: oyuncuların ortalaması, 10 üzerinden 4 puan oldu. Oyun hakkında her şeyi eleştiren oyuncular, sıkıcı yan görevlerden, tatsız arayüzden, tüm oyun boyunca düşmanların temizlenmesiyle ilgili sıkıcı oyun mekaniğinden ve esasen şehrin basitliğinden şikayet ettiler. Ayrıca, geliştiriciler, Batman: Arkham Knight’ta Batman’in mükemmel hikaye finalini bozdukları için de eleştirildiler. Yayımcı da uzun yıllar boyunca bir oyun-servis yapmaları için zorladığı stüdyoyu mahvettiği için eleştirilen taraf oldu.

Görünüşe göre, Warner Bros’un uzun süreli destek umutlarını şu anda kenara bırakabiliriz – bu kadar korkunç basın ve eleştiriye sahip projeler uzun süre yaşamazlar, özellikle de çıkışta çevrim içi pik oyuncu sayısı sadece 13 bin kişiyle sınırlıysa.