Middle-earth: Shadow of War – Blade of Galadriel Çıktı

Middle-earth: Shadow of War – Blade of Galadriel Çıktı

Middle-earth: Shadow of War Blade of Galadriel

Middle-earth: Shadow of War Blade of Galadriel

The Blade of Galadriel adlı yeni bir Middle-earth: Shadow of War genişlemesi yayınlandı; oyunculara Eltariel gibi şeyleri değiştirme imkanı vererek, Galadriel tarafından Nazgul‘da iş aramak üzere gönderilen elit bir Elf suikâstçisine odaklanıyor. Yeni karakter; Flint, Tinder ve Slayer of the Dead dahil olmak üzere yeni Nemesis karakterleri ve ayrıca ana mücadelede ordunuza katılacak sekiz eşsiz Efsanevi Orkla birlikte eksiksiz geliyor.

Ayrıca, Shadow of War‘ın öncü karakteri Talion’un Shadow of War’da öldürdükten sonra Isildur’un yüzüğünü aldığı anlaşılıyor. Nazgul olmaya devam etmek için yavaş yavaş bindiği Celebrimbor tarafından terk edildikten sonra ringi takmaya başladı. Sonunda Celebrimbor tarafından terk edildikten sonra yüzüğü takmaya başlayarak yavaş yavaş Nazgul olmaya başlıyor.

Ayrıca; Orc Captains’e yeni özellikler getiren, yeni Filtreler, Çerçeveler ve Stiller ile Fotoğraf Modu’nu yükselten, ana mücadele için bir Eltariel skini ekleyen, garnizon Ork takipçileri için Eğitim Emirlerini etkinleştiren ve öldürme, hakimiyet, ihanet, fetihler ve daha fazlası hakkında bilgi içeren yeni Oyuncu İstatistikleri menüsü geliyor. Bu güncellemeye ücretsiz olarak Blade of Galadriel ile veya ayrı olarak sahip olabilirsiniz.

Middle-earth: Shadow of War Blade of Galadriel Fragman

Kaynak: 1