Mobil Oyuncular için Xiaomi Black Shark 2 Tanıtıldı

Mobil Oyuncular için Xiaomi Black Shark 2 Tanıtıldı

Xiaomi Black Shark 2

Xiaomi Black Shark 2

Xiaomi bugün üçüncü oyun telefonunu, Black Shark 2‘yi piyasaya sürdü ve bu sefer daha da fazla kontrolde olması için basınca duyarlı bir ekran kullanıyor. Bu şekilde, Samsung‘ta olduğu gibi sadece bir ekran parmak izi sensörü bulunmuyor, sol ve sağ kontrolleri ekrana getirmenize olanak tanıyor. Böylece oyunlarınızı fiziksel butonlar eklemek yerine ekrandan daha kolay kontrol edebileceksiniz.

Basınca duyarlı özellik, bu ekranın kendisine sunduğu tek şey değil. 6.39 inçlik AMOLED ekran, ekran titremesini düşük parlaklıkta azaltmak, renk doğruluğunu artırmak ve dokunma gecikmesini azaltmak için tasarlanmıştır. Ekranınıza butonlar eklenmesi bazı oyunlarda sizi yavaşlatabilir, ama Snapdragon 855 işlemci sayesinde bu çok fazla sorun değil. Selefi Helo gibi, Black Shark 2 de daha yumuşak bir oynanış için bir buhar soğutma odasına sahip.

Diğer özelliklere sahip oyuncuların takdir edebileceği kadarıyla, telefonun 4.000 mAh batarya27W hızlı şarjı destekleyebilir ve giriş seviyesi modelinde 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı bulunur. 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı bulunan sürümü de mevcuttur. Sırasıyla 48 megapiksel ve 12 megapiksel olan iki arka kamerası var. Öne bakan kamera ise 20 megapiksel.

Xiaomi, orijinal Black Hawk’ı Nisan 2018’de ve Helo modelini Ekim 2018’de piyasaya sürmüştü. Şimdi, Razer ve ASUS ile yarışmak için yola çıktı. Bugün itibariyle, Black Shark 2 yaklaşık 480 dolara Çin’ de satılıyor. Bu durumda Türkiye fiyatı 2.600 TL + vergiler şeklinde olacaktır. En yüksek sürümü ise 625 dolar yani 3.414 TL + vergiler şeklinde.