Monster Hunter Stories Artık Mobilde Mevcut

Monster Hunter Stories Artık Mobilde Mevcut

Monster Hunter Stories Mobile

Monster Hunter Stories Mobile

Sizi stilize bir canavar sürücüsünün kontrolüne sokan 3DS spin-off RPG’si Monster Hunter Stories artık mobil cihazlarda mevcut. Gizli lansman, 20 dolar karşılığında iOS ve Android‘de göründü. Açıklama ise, “kesinlikle hiçbir uygulama içi satın alma işlemine sahip değil!” şeklinde.

Başlığa rağmen, Monster Hunter Stories aslında canavarları avlamakla ilgili değil. Bunun yerine, insanların canavarlarla bağ kurduğu ve onlarla uyum içinde yaşadığı uzak bir köyden geliyorsunuz. Bu Monster Riders, dünya çapında çeşitli canavarlarla akrabalık ayinleri gerçekleştirir. Bir RPG hikayesi ve ağ savaşları ile canavarları çıkartır ve savaşırsınız.

Mobil versiyonda bazı grafik düzenlemeler, mobil platformlardan yararlanan yeni bir kullanıcı arayüzü ve otomatik kaydetme özelliği bulunuyor. Tersine ve açık nedenlerle, StreetPass ve Amiibo işlevselliği gibi 3DS özelliklerinin bazıları mobil platformlarda yoktur.

Monster Hunter Stories, genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Bu arada, konsollardaki versiyonu Monster Hunter World, Capcom için satış rekorları kırmaya devam ediyor. Oyuna aşağıdaki bağlantılardan uşabilirsiniz.

Monster Hunter Stories İndir (iOS)
Monster Hunter Stories İndir (Android)