Monster Hunter World – Aqua, Poison, Electro ve Flame Sac Nerede Bulunur?

Monster Hunter World – Aqua, Poison, Electro ve Flame Sac Nerede Bulunur?

Monster Hunter World’da oyunun bazı yararlı materyallerini araştırmak için yardıma ihtiyacınız olabilir. İşte, Monster Hunter World’de Aqua Sac, Poison Sac, Electro Sac ve Flame Sac’ın (genellikle crafting yaptıktan sonra sıklıkla aranan) bulunduğu yerler.

Ekipman, Monster Hunter’da çok önemlidir. Sadece harika görünmekle kalmaz, aynı zamanda ekipmanınız oyunun tüm ilerleme sisteminin temelini oluşturur. Hunter’ınız güçlendirmenin en iyi yolu daha iyi zırh ve silahlar kullanmaktır.

Bu yüzden Monster Hunter World’deki en iyi silahları ve Monster Hunter World’ün en iyi zırhını yapmak çok önemlidir. Bu ekipmanları craft etmek için malzemeye ihtiyacınız var. En iyi malzemelerin bulunması kolay değil, çoğu büyük canavarlardan nadir olarak düşer. Biz de bu malzemeleri bulmak için Monster Hunter’ın en tehlikeli yaratıklarından payımızı aldık.

Bu keseleri ararken araştırma görevlerini kullanmalısınız. Bazı görevlerin sonunda keseleri elde etme şansınız olduğunu da unutmayın.

Monster Hunter World – Aqua Sac Nerede Bulunur?

Aqua Sac Wildspire Wastes’daki büyük, çamurlu Jyuratodus’u öldürerek elde edilir. Bu canavarları haritanın daha sulak bölgelerinde arayın. Bu balığımsı ejderha yaratıkları bataklıklarına kayarak hareket eder ve su hasarına karşı doğal bir dirence sahiptir. Bununla birlikte, hem gök gürültüsü hem de ateş elementlerine karşı zayıftırlar. Bu elementleri avantajınıza kullanın.

Aqua Sac genellikle ödül olarak elde edilir, bu nedenle Jyuratodus’u içeren araştırma görevlerini tamamlamak, onları etkili bir şekilde toplamanın en iyi yoludur.

Monster Hunter World – Aqua Sac Nerede Bulunur?

Monster Hunter World – Poison Sac Nerede Bulunur?

Poison Sac, oyunun ilk alanında, yani Antik Orman: Pukei-Pukei’den elde edilir. Pukei-Pukei biraz büyük bir bukalemun gibi görünebilir, ama aslında zehirle saldıran bir Kuş-Ejderha’sı. Bu yüzden Poison Sac düşürmesi şaşırtıcı değil.

Zayıf noktası onun göbeği, bu yüzden en fazla hasarı yapmak için ona yaklaşmanız gerekecek. Yıldırım hasarı iyi çalışıyor. Bunu aklınızda bulundurun. Paralysis de iyidir, çünkü Pukei-Pukei kendinden güçlü düşmanlardan kaçabilir.

Monster Hunter World – Poison Sac Nerede Bulunur?

Monster Hunter World – Electro Sac Nerede Bulunur?

Electro Sac Monster Hunter World’ün Antik Orman bölgesindeki Tobi-Kadachi’den alabilirsiniz. Bunları haritanın daha yüksek kısımlarında bulabilirsiniz.

Bu bölgedeki sivri dişli ejderhalar tehlikeli düşmanlardır, ancak su hasara karşı zayıftırlar. Keseleri verimli bir şekilde düşürmek için bunus avantajınıza kullanın.

Tobi-Kadachi hızla hareket ederken arkadan vurmak kolaydır, bu yüzden onu bir noktada tutmaya ve gök gürültüsüne dayanıklı bir zırh toplamaya çalışın.

Monster Hunter World – Electro Sac Nerede Bulunur?

Monster Hunter World – Flame Sac Nerede Bulunur?

Flame Sac’i, yine Monster Hunter World’un Antik Orman bölgesinde bulabileceğiniz T-Rex benzeri dev sert ejderhalar olan Anjanath’ı yenerek bulabilirsiniz.

Anjanath büyük ve hantal ama kolay kolay yorulmaz. Onları kızdırırsanız haritanın her yerinde sizi takip edecekler. Su ve buz hasarlarına karşı zayıftırlar, ancak her yönden vurabilecek saldırılara sahiptirler, bu nedenle saldırırken olabildiğince çabuk girip çıkmaya çalışın.

Monster Hunter World – Flame Sac Nerede Bulunur?