Mortal Kombat 11 Fatalities Her Zamanki Gibi Korkunç; İzleyin

Mortal Kombat 11 Fatalities Her Zamanki Gibi Korkunç; İzleyin

Mortal Kombat 11 Fatalities

Mortal Kombat 11 Fatalities

Mortal Kombat, birçok şey ile iyi bilinir. Ancak hiçbiri, Fatalities‘den daha ikonik değildir. NetherRealm ekmeğin nereden çıkacağını iyi biliyor. Bu yüzden Mortal Kombat 11 sunumu sırasında özel bir Fatalities fragmanını gösterdi.

Montaj; kan serilerinin iç organlara ait kanlarından ve iç organlardan, kanlardan, daha fazla kanlardan… işte bu tür şeylerden oluşur. Kemiklerin kıtır kıtır olduğunu, koptuğunu, kafaların uçtuğunu ve lezzetli bir atıştırmalık için hazırlanan beyinleri göreceksiniz. Özel Mortal Kombat tarzında izlemek acı verici olabilir.

Etkinlik aynı zamanda Geras adında yeni bir karaktere giriş yaptı. Daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Oyuncu Ronda Rousey’in sesinden Sonya Blade‘i duyurdu ve Fatal Blows gibi yeni oynanış sistemlerini gösterdi. NetherRealm ayrıca Kombat Kasts serisi ile ilgili daha fazla duyuru yaptı.

Elbette, şu ana kadar sadece birkaç karakterle listeler şekilleniyor. Doğrulanan oynanabilir karakterlerin arasında Raiden, Scorpion, Sub-Zero ve diğerleri de beğenildi. Fatalities ellerinde başkalarının da olduğu belli, ama bu noktada ortaya çıkanları görebilirsiniz.

Oyunun 23 Nisan çıkış tarihinden önce 28 Mart’ta PS4 ve Xbox One’a bir beta gelecek. Perakendeciler aracılığıyla ön sipariş vererek erişebilirsiniz. Bunu yapmanız, Shao Khan’a tam oyunda erişmenizi sağlar.