Mundfish, Action-Shooter Atomic Heart’ın ilk yıl dönümünü kutluyor

Mundfish, Action-Shooter Atomic Heart’ın ilk yıl dönümünü kutluyor


Tam bir yıl önce, Şubat 2023’te, bağımsız stüdyo Mundfish’in genç oyunu debut etti. Bu stüdyo birçok Bağımsız Devletler Topluluğu ülkesinden gelen geliştiricileri bünyesinde barındırıyor. Atomic Heart adlı proje, Fallout, BioShock ve diğer oyunların unsurlarını bir araya getiren stil sahibi bir aksiyon-ateş etme oyununu oyunculara sundu. Kült oyunlarla benzerlik göstermesine rağmen, oyun kendi izleyicisini bulmayı ve büyük bir hayran kitlesi kazanmayı başardı. Atomic Heart hayranları, oyunun piyasaya sürülmesinin ilk yıldönümünü oyunun yaratıcılarıyla birlikte kutluyorlar.

Sosyal medya platformlarında Mundfish stüdyosundan temsilciler, oyunculara yıllardır süregelen desteği için teşekkür ettiler. Birçok hayranın, Atomic Heart’ün erken duyurusundan itibaren stüdyoyu desteklediğini hatırlatarak, oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte hayran sayısının çok arttığını ve bu durumun geliştirme ekibini mutlu ettiğini belirttiler.

“Mundfish’ten sevgili oyuncularımıza, sürekli desteğiniz için çok teşekkür ederiz! Ve eşsiz evrenimizi her gün geliştirmeye yardımcı olan tüm ekibimize ayrı bir teşekkür.” şeklinde açıklama yapan stüdyo ekibi, Atomic Heart için heyecan verici birçok şeyin henüz önlerinde olduğunu belirtti. Oyuna daha büyük bir hikaye ek paketi planlandığını ve bu detayların yakında açıklanacağını ekledi. O zamana kadar oyuncular, “Limbo Tutuklusu” adlı ikinci DLC ile Limbo dünyasına gidebilirler.