Nisan Ayının PlayStation Plus Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Nisan Ayının PlayStation Plus Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Sony Nisan 2019’da ne olacağını açıkladı ve maalesef, PS3 ve Vita oyunları artık aylık paketin bir parçası değil, toplamda sadece iki oyun var. Ve bu son oyun çifti, Mart’ın harika teklifleriyle aynı seviyede değil. Nisan’ın PS Plus oyunları The Surge ve Conan Exiles; 2 Nisan Salı gününden itibaren indirmeye hazır olacaklar.

The Surge, Dark Souls serisinden yoğun bir şekilde esinlenilmiş bir bilim kurgu RPG’dir ve dünyanın savaş ve çevre hastalıkları tarafından perişan olduğu acımasız, distopyacı bir gelecekte gerçekleşir. Robotlar ve klonlar işgücünün çoğunluğunu oluşturuyor, bu yüzden kalan insanlar hız ve gücü artırmak için dış iskeletli implant takarken hayatta kalmak için savaşmalı. Eleştirmen Daniel Starkey, GameSpot’un The Surge incelemesinde oyuna 7/10 verdi.

Starkey, “Her şey tam değil, ancak The Surge, eskisinden çok daha iyi durumda ve değişimin yaptığı şey, en başta, atalarından daha iyi olması.” “Deck 13, su dolu bir alt türe yeni bir hayat veren doyurucu bir macera yarattı.”

 

Sırada, Conan the Barbarian’ın evreninde dünyaya açık bir hayatta kalma macerası olan Conan Exiles var. Conan tarafından kurtarılmış ve şimdi The Exiled Lands olarak bilinen sert dünyayı keşfetmesi gereken özelleştirilebilir bir karakteri oynuyorsun. Kaynak toplama, ürün hazırlama ve barınak inşa etme, hayatta kalma arayışınızda rol oynuyor. Ancak, oyun GameSpot’un Conan Exiles incelemesinde 3/10 puan aldı – eleştirmen James Swinbanks, oyunun çoklu hatalarıyla, AI’nın (yapay zekanın) kafasını karıştırması ve heyecansız mücadeleleri eleştirdi.

“Sonuçta, Conan Exiles şimdiye kadar oynadığım en tatmin edici oyunlardan biri” dedi. “İşçiliği ve kaynak sistemleri, ultra hastanın burada zevk alacak bir şeyler bulabilmesi için yeterince yoğun olabilir, ancak başka birileri elleriyle yenilgiye uğramış olarak oradan uzaklaşacaktır.”

 

Sonuç olarak bu oyunların her ikisi de PS PLUS Üyeleri için tamamen ücretsiz, bu nedenle size ilginç geliyorsa, gelecek ay hazır olduklarında bunları indirip deneyebilirsiniz. Bu arada, Mart ayının ücretsiz PS Plus oyunlarını 2 Nisan saat 18’e kadar denemeye devam edebilirsiniz. İki oyun, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, ve Activision’ın eleştirel beğeni toplayan 2016’nın canlandırıcısı ve gizemli bir adada muhteşem bir puzzle oyunu olan The Witness. Her iki oyun da PS4 Pro için geliştirilmiştir.