No Man’s Sky Next PC Güncellemesi

No Man’s Sky Next PC Güncellemesi

No Man’s Sky Next PC Güncelleme

No Man's Sky Next PC Güncelleme

No Man’s Sky Next güncellemesi oldukça olumlu karşılandı ve oyuncular bir kez daha tüm yeni değişiklikleri deneyimlemek için oyunu alıyorlar. Ancak, PC’de Next başlatıldığında, oyuncular birtakım hatalarla karşılaşıyorlar. Sorunların ortaya çıkmasıyla ilgili olarak, Hello Games sürekli olarak yama yayınladı. Şimdi Yama 1.52.1 sadece PC’de yayına geçti.

Yama 1.52.1, PC’deki Next‘in birkaç hatasını düzeltiyor, bunlardan birkaçı oyuncular oyunlarını kaydetmeye çalışırken meydana geldi. Yama geçersiz karakterlerin kaydedemediği durumlarda düzeltmeler yapar ve kaydedicileri yükselttikten sonra oyuncuların Living Glass tarifi veya Blueprint Analyzer’ı bilmelerini engelleyen bir hatayı siler. Yama, eğitim sırasında ortaya çıkan Base Restoration görevini de giderir. Oyun şimdi, oyuncuların bir şey bulmaktan vazgeçmek ve başarısız olması yerine, eski üslerini kurmaları için uygun bir yer buluyor.

Next, No Man’s Sky’a çeşitli büyük değişiklikler ekler. Aralarında en dikkat çekenler, yeni çok oyunculu ve karakter özelleştirme özellikleridir. Artık beş farklı türden biri olabilir ve bir grup arkadaşla birlikte No Man’s Sky galaksilerini keşfedebilirsiniz. Güncelleme, bina ve yapım işlerine de birçok yenilik getiriyor. Hatta bir Xenomorph tipi uzaylı gibi birkaç garip sürpriz sunuyor. Tam yama listesi No Man’s Sky’ın web sitesinde bulunabilir.

PC için Yama 1.52.1
– Oyuncuların çok oyunculu filo öğreticisini üstlendilerse Frigate Fuel planını bilmeyecekleri bir sorun düzeltildi
– Yükleyicileri kapsayan Galactic Commission görevleriyle ilgili bir dizi sorun düzeltildi
– Oyuncuların gemilerini yükleme sırasında geminin bir gemiye demirlemediğini gösteren bir sorun düzeltildi
– Oyuncular yüklenirken birden fazla geminin aynı iniş pistine demir attığı bir sorun düzeltildi
– Galactic Commission Terminal’den bir görevi kabul ettikten sonra kargo köprüsünün boşaltılacağı bir sorun düzeltildi
– Oyuncuların başka bir oyuncunun yük gemisinde savaştıktan sonra uzaya fırlatılacağı bir sorun düzeltildi
– Bir dizi metin hatası düzeltildi
– Bir dizi yanlış fiyat düzeltildi