Nvidia, Quake Champions için ‘Game Ready’ 381.65 sürücüsünü duyurdu.

Nvidia, Quake Champions için ‘Game Ready’ 381.65 sürücüsünü duyurdu.

Elbette bir GeForce ekran kartı sahibi olmanız koşuluyla, Nvidia’nın Quake Champions kapalı beta sürümünü ayarlanmış için optimize edilmiş yeni bir GPU sürücüsü (381.65 sürümü) yayınlayacak. Nvidia’nın en son sürücü paketi, önümüzdeki hafta (11 Nisan) kitlelere tanıtılacak olan Windows 10 Creators Güncellemesine destek ekliyor. Beklemek istemiyorsanız, Buraya giderek Creators Güncelleştirmesini manuel olarak alabilirsiniz. Nvidia’nın en yeni sürücülerini yüklemeden önce Windows’u güncellemek daha iyi olacaktır.

5.1.2 hoparlör yapılandırmaları için DTX ve Dolby Atmost desteği, oyunlar için Dolby Vision desteği ve Snake Pass ve Kona oyunları için Ansel desteği gibi Nvidia’nın 381.65 sürümüyle birlikte gelen birkaç yeni özellik var. Nvidia, Denetim Masası’nda bir miktar değişiklik yaptı. Masaüstü renk ayarlarının Windows 10 denetimini geçersiz kılmak için bir seçenek ve G-Sync için otomatik yenileme güç tasarrufu özelliğini devre dışı bırakmak için başka bir seçenek ekledi (Pascal GPU’ları kullanan kendiliğinden yenilenebilir dizüstü bilgisayarlar için geçerlidir).

Nvidia, Descent: Underground’ın SLI profilini güncellemesine rağmen yeni 3D Vision profilleri hala yok.

Son olarak, yeni sürücü sürümü, Nvidia’nın “dünyanın en güçlü ekran kartı” olarak adlandırdığı Nintendo’nun yeni çıkardığı Titan Xp desteğini ekliyor.

En son sürücü sürümünü buradan indirebilirsiniz.