Origin’de Sınırlı Bir Süre için Ücretsiz PC Oyunu

Origin’de Sınırlı Bir Süre için Ücretsiz PC Oyunu

Ücretsiz Peggle

Ücretsiz Peggle

İşte hayatında neşe ve heyecan duymayı seven herkes için iyi bir haber: Peggle, PC için Origin’de ücretsizdir. Normalde 5 dolara satıyor, ama şu an sınırlı bir süre için ücretsiz indirebilirsiniz. İndirmek için Origin Store’u ziyaret edin.

Peggle ile ilgili büyük şey nedir? Eğer bu muhteşem ve son derece bağımlılık yapan oyunu oynamadıysanız, şöyle diyebiliriz; pachinko’nun psychedelically geliştirilmiş bir versiyonu gibi. Ekranın üstünden bir top atıyorsunuz. Top, zemine doğru giden renkli mandallar arasında zıplar ve seker. Dokunduğu her mandal kaybolur. Tüm turuncu mandalları temizleyip bir sonraki seviyeye geçebilirsiniz.

Beceri ve şansı eşit ölçüde birleştiren harika basit bir kurulum. Her yeni dünyanın, her tür yaratıcı yeni yolla pegleri temizlemenize yardımcı olabilecek sınırlı bir güce hitap eden kendi “öğretmeni” vardır. Artık tamamlamaya çalışırken çok keyifli saatler geçirebileceğiniz bir oyun var.

Daha önce oynamış olsanız da olmasanız da, Peggle ücretsiz olduğunda bir indirmeye değer. Fiyat geri gelmeden önce koleksiyonunuza eklemek için Origin Store‘a gidin.

Kaynak: 1