Outcast – A New Beginning’ın yeni fragmanı, ön siparişlerin başlamasına adanmıştır.

Outcast – A New Beginning’ın yeni fragmanı, ön siparişlerin başlamasına adanmıştır.

Adelpha’da epik bir yolculuğa çıkmaya hazırlanın. Outcast – A New Beginning’in son fragmanı, sizi gezegeni keşfetmeye ve halkının, yeteneklerinin ve etkileyici kültürlerinin içine dalmaya davet ediyor. Bu barışçıl ve büyüleyici insanlar şimdi acımasız saldırganlar tarafından ciddi bir tehditle karşı karşıya. Direnmek mi?

Outcast – A New Beginning için dijital ön siparişler açık. 15 Mart’ta piyasaya çıkışından önce oyunu PC için %17, PlayStation ve Xbox için ise %15 indirimli olarak satın alın.

Silah geliştirmeleri, uzaylılar ve yaratıklar (aynı zamanda avcı olabilenler de dahil) – bunların hepsini, Appeal Studio ve THQ Nordic tarafından geliştirilen açık dünya macera oyunu Outcast – A New Beginning’de bulacaksınız. Eski bir deniz aslanı olan Cutter Slade’i oynayın ve yerel Talan halkının güvenini kazanın. Partizan savaşına katılın, örneğin düşman mühimmat konvoylarını yok ederek üsleri zayıflatın ve Talan isyanının başarısını belirleyen bir sonraki saldırıyı nerede başlatacağınızı özgürce seçin.