Overwatch Sınırlı Süreli Etkinlikle Yeni Baptiste Skini Alıyor

Overwatch Sınırlı Süreli Etkinlikle Yeni Baptiste Skini Alıyor

Overwatch Baptiste Skini Ekliyor

Overwatch Baptiste Skini Ekliyor

Overwatch, bir başka sınırlı süreli olayı başlatıyor, bu sefer kadroya eklenmiş olan Baptiste‘e odaklanıyor. Baptiste için yeni bir Epic skin içeren bazı özel kozmetik ürünleri kazanabilirsiniz ve etkinlik, karaktere önem veren kısa bir hikaye ile el ele gider.

18 Haziran – 1 Temmuz arasında, yeni kozmetik ürünlerini kazanmak için Quick Play, Competitive veya Arcade oyunlarında galibiyetler elde etmelisiniz. Üç galibiyet size bir oyuncu simgesi verir, altı size iki yeni sprey verir ve dokuz ise size Battle Medic Baptiste skinini verir. Twitch’te altı saate kadar katılım gösterip Overwatch yayınlarını izleyerek ekstra spreyler de kazanabilirsiniz.

Overwatch Baptiste Skini

Overwatch Baptiste Skini

Baptiste etkinliğini başlatan güncelleme, yeni Tekrarlar özelliğini de tanıtıyor. Bu, önceki maçları kamera ve oynatma hızı gibi hususlar üzerinde esnek kontrollerle izlemenizi sağlar. Klavye kısayolları dahil olmak üzere daha fazla bilgi için resmi siteye buradan bakabilirsiniz.

Mart ayında oyuna Baptiste eklendi ve oyunun 30. Herosu oldu. Overwatch, büyük tatil temalı etkinliklerine ek olarak son zamanlarda yeni bir Workshop özelliği sunmak gibi daha sık ve daha küçük etkinlikler de yapıyor.