Overwatch Winter Wonderland 2018 Güncellemesi Aktif

Overwatch Winter Wonderland 2018 Güncellemesi Aktif

Overwatch Winter Wonderland 2018

Overwatch Winter Wonderland 2018

Overwatch‘ın yıllık Winter Wonderland güncellemesi, tüm platformlarda canlı yayına girerek, tatil temalı etkinliklere katılmanıza ve yeni bir kış skinleri yüklemenize izin verir. Festivaller 2 Ocak’a kadar sürecek.

Bu yıl oyun, önceki yıllardan Yeti Hunter ve Mei’s Snowball Offensive modlarını geri getiriyor, ancak yeni Brawls içermiyor. Blizzard World; Black Forest, King’s Row ve Hanamura haritalarından oluşur. Hepsine de etkinlik için kışlık makeoverler verildi. Doğal olarak etkinlik, geçen yıllardan indirimli fiyatlarda kışlık skinlerin geri dönüşünün yanında yeni skinleri de içeriyor.

Etkinliği açıklayan bir video, Blizzard World haritasının bir tatil köyü olarak yeniden yapıldığını gösterdi. Overwatch Twitter da yeni skinlerin birkaçını gösterdi: Snowboarder Zarya, Snow Fox Lucio, Sugar Plum Fairy Mercy, Biathlon Widowmaker, Gift Wrap Bastion, Figure Skater Symmetra ve Krampus Junkrat. Aşağıdaki görsellere göz atabilirsiniz.

Bu kış etkinlikleri, soğuk tabanlı iklimbilimcisi Mei’nin etrafında kurgulanan bir tema olma eğilimindedir. Bu oyun aynı zamanda Brigitte, Wrecking Ball ve Ashe’yi tanıttığından beri ilk Winter Wonderland etkinliğidir. Bu nedenle geri dönen tatil oyun modları için meta üzerinde bir etkisi olması gerekir.

Blizzard geçtiğimiz günlerde Overwatch için büyük bir revizyon başlattı. Oyuncuların oyunu yeniden indirmesini sağladı. Oyunun akışını kolaylaştırmak ve bazı alttan gelen sorunları ortadan kaldırmak için her şeyi daha pürüzsüz hale getirdi.