Oyun Ödüllerinde Belki Yeni Far Cry Oyunu Duyurulabilir

Oyun Ödüllerinde Belki Yeni Far Cry Oyunu Duyurulabilir

Yeni Far Cry Oyunu

Yeni Far Cry Oyunu

Ubisoft, kıyamet sonrası bir temaya hitap eden kısa bir video ile The Game Awards (Oyun Ödülleri) için yaklaşan bir Far Cry duyurusunu dile getirdi. Kısa bakış açısı duyurunun açık bir şekilde Far Cry 5 veya Far Cry 6 ile bağlantılı olduğunu söylemese de, bu yeni oyunun ya da genişlemenin kurgusu, serideki son oyuna benzer görünmektedir.

Görüntü, kült lideri Joseph Seed’in her şeyden sonra kanıtlandığı Far Cry 5’in sonunu yansıtan bir çiftlik arazisi üzerinde nükleer bir patlama ile başlıyor. Kehaneti gerçekleşti ve dünya ya da en azından kırsal Montana’nın büyük bir parçası nükleer silahlar tarafından yok edildi. Bağlantı, bu oyunun Far Cry 5 olaylarını takip edeceğini gösteriyor gibi.

Görüntü, dünyanın toparlandığını ve bitki örtüsünün yeniden oluştuğu ve hayatta kalanların tehdidin geçtiğini düşündüklerini söylüyor. Ancak, anlatı bunun yanlış olduğunu söylüyor. Bu, kıyamet sonrası hayatta kalanlar ile birlikte bir kıyamet sonrası Far Cry gibi görünecektir.

Kısa video bunun, Far Cry 5 için indirilebilir içerik, Blood Dragon gibi yeni bir bağımsız spin-off veya tamamen yeni bir oyun olup olmayacağı hakkında çok fazla bilgi vermiyor. Far Cry 5 zaten zombi, uzay ve Vietnam ile eksiksiz bir içerik sezonu geçirdi.