PlatinumGames, özel sanat eserleriyle NieR:Automata’nın 7. yıl dönümünü kutladı

PlatinumGames, özel sanat eserleriyle NieR:Automata’nın 7. yıl dönümünü kutladı

NieR: Automata’nın yedinci yıl dönümü şerefine PlatinumGames şirketi, bu etkinliğe adanmış birkaç resim yayınladı. Onları aşağıda bulabilir ve aynı zamanda her eserin yazarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca, oyunun 8 milyon kopya sattığını doğruladılar.

Umarım yakın gelecekte yeni bir NieR oyununu alabiliriz. Ancak NieR Re[in]carnation mobil oyununun bu yılın sonunda sona ereceği biliniyor.

Oyun, Yorha ajanları olarak bilinen 2B ve 9S adındaki karakterler hakkında, farklı savaş görevlerini yerine getiren ve bilgi toplama görevleri yapan bir yapı olan Yorha hakkında anlatılıyor. Proje, aksiyon, keşif ve shmup öğelerinin birleştiği hikaye ve karakterler sayesinde geniş bir tanınırlık elde etti.

NieR: Automata, 2017 yılında PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürüldü, 2018 yılında ise Xbox One için oyun çıktı. Oyunun ilk sürümü, sadece NieR: Automata, PlayStation 4, Xbox ve PC için mevcuttur ve Xbox versiyonu Colosseum DLC’sini içermektedir.

2019 yılında PC ve PlayStation 4 için NieR: Automata YoRHa Edition sürümü piyasaya sürüldü ve 2022 yılında Switch için The End of YoRHa Edition varyasyonu çıktı. Switch sürümü çift ​​tarafı kapaklı fiziksel bir taşıyıcıda piyasaya sürüldü ve bu bir bulut sürümü değil. Bu sürüme mevcut tüm DLC’ler ve NieR Replicant ve Re[in]carnation’dan yeni kostümler dahildir.