Pokemon Go Hoenn Etkinliği Duyuruldu

Pokemon Go Hoenn Etkinliği Duyuruldu

Pokemon Go Hoenn Etkinliği

Pokemon Go Hoenn Etkinliği

Pokemon Go‘nun devam eden Adventure Sync Hatchathon‘u yakında sona eriyor, ancak hemen sonra yeni bir etkinlik başlatmak üzere ayarlanmış durumda. 15 Ocak’tan itibaren Niantic, iki haftalık bir Hoenn bölgesi kutlaması yapacak ve orjinalinde Ruby ve Sapphire’den bir sürü Pokemon alacak.

Etkinlik boyunca, Numel, Zigzagoon ve Taillow gibi 3. Nesil Pokemon vahşi doğada çok daha sık ortaya çıkacak. Bunun üzerine, oyuncular Zigzagoon ve Taillow’un Parlak formlarıyla karşılaşma şansına sahip olurken, etkinlik sırasında Breloom’a dönüşen herhangi bir Shroomish, Grass tipi saldırı Grass Knot’u bilecek.

Raid Battles ayrıca Legendaries Groudon ve Kyogre de dahil olmak üzere 3. Nesil Pokemon’a sahip olacak. 3. Nesil Pokemon’un, etkinlik boyunca 7 km’lik Yumurtalardan çıkma olasılığı daha yüksek olacak. Ayrıca 3. Nesil Pokemon’da temalı yeni Field Research görevleri olacak.

Kutlamayı tamamlayan Niantic, oyunun Stil Mağazasında Team Aqua ve Team Magma üzerine yeni avatar eşyaları sunacak. Hoenn etkinliğinin 29 Ocak’ta sona ermesi planlanıyor. Pokemon Go web sitesinde daha fazla ayrıntı okuyabilirsiniz.

Hoenn kutlamalarının zirvesinde Niantic, 19 Ocak Cumartesi günü yeni bir Limited Research etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Bir Topluluk Günü gibi, her bölgede sadece üç saat sürecek. Bu süre zarfında, oyuncular her biri Feebas ile bir araya gelen biten PokeStops’dan özel Limited Research görevlerini alabilecekler.