Pokemon Go Kış Etkinliği Açıklandı

Pokemon Go Kış Etkinliği Açıklandı

Pokemon Go Kış Etkinliği

Pokemon Go Kış Etkinliği

Niantic Pokemon Go için yeni bir tatil etkinliği duyurdu. Festivaller gelecek hafta başlıyor ve yeni yıla kadar devam ediyor, bu süre zarfında oyuncular bonus kazanabiliyor, yumurtaları daha kolay açabiliyor ve hatta Sinnoh bölgesinden orijinal olarak daha fazla Pokemonla karşılaşabiliyorlar.

Üçüncü yıllık kış etkinliği, 18 Aralık Salı günü başlıyor ve bir kez daha, festival şapkası giyen Pikachu‘yu sınırlı bir süre için geri getiriyor. Bunun üzerine Niantic, etkinlik sırasında daha fazla buz türü ve 4. Nesil Pokemon’un görüneceğini söylüyor; promosyon imajı geliştiricinin paylaştığı özellikler ile Snover ve Muthlax, Chingling ve Croagunk ile birlikte evrimli Abomasnow.

Daha da ilginç olarak, imaj Sinnoh bölgesinden üç efsanevi Pokemon‘a da sahip; Azelf, Uxie ve Mesprit. Üçlünün yakında Pokemon Go’da ilk çıkışlarını yapmasını öneriyor. Bunun üzerine Niantic, nadir bir Buz Pokemon Delibird’in kış etkinliğinde olduğu gibi Parlak varyantının da kullanılabileceğini söylüyor.

Yeni Pokemon ile birlikte Niantic, etkinlik boyunca bir dizi bonus sunacak. Bunlar birkaç günde bir ölçülecek. 18-22 Aralık tarihlerinde oyuncular Pokemon‘u yakalamak ve aktarmak için iki kat daha fazla Şeker kazanacaklar; 22-26 Aralık tarihleri arasında, canavarları yakalamak için olağan miktarda Stardust alacaklar; 26-30 Aralık tarihleri arasında, oyuncular çift yakalama XP alacaklar; ve 30 Aralık’tan 2 Ocak’taki etkinliğin sonuna kadar, inkübatörler normalin iki katı kadar etkili olacaktır. Etkinlik hakkında daha fazla bilgiyi resmi Pokemon web sitesinde okuyabilirsiniz.

Pokemon Go’da tatil festivalleri başlamadan önce Niantic, 14-17 Aralık tarihleri arasında özel bir Raid hafta sonu etkinliğine ev sahipliği yapacak. Bu süre zarfında Ho-Oh ve Lugia, Gyms’deki Raid Battles’da tekrar ortaya çıkacak. Oyuncular ayrıca Parlak formlarıyla karşılaşma şansına sahip olacaklar.