Projekt Z: Beyond Order oyun geliştiricilerinin yeni günlüğü, oyunculara oyunun silahlar ve diğer özellikleri hakkında bilgi veriyor

Projekt Z: Beyond Order oyun geliştiricilerinin yeni günlüğü, oyunculara oyunun silahlar ve diğer özellikleri hakkında bilgi veriyor

Uzun bir sessizliğin ardından 314 Arts stüdyosu, İkinci Dünya Savaşı ortamında geçen zombi shooter oyunu Projekt Z: Beyond Order hakkında yeni detaylar paylaşmak için tekrar görünüyor. Geliştiricilerin yedinci günlüğü, oyunun zengin silah çeşitliliği ve diğer yönlerine odaklanıyor. Ayrıca, yeni video oyunun son önizleme sürümünden taze oyun içi görüntüleri de gösteriyor.

314 Arts temsilcileri, Projekt Z: Beyond Order’da oyuncuları etkileyici bir silah arsenalinin beklediğini belirtiyor. Oyuncular büyük ölçüde, İkinci Dünya Savaşı’nın silahlarını tanıyacaklar. Ancak her tüfek, otomatik silah veya tabanca benzersiz özelliklere sahip olacak, bu da zombilere karşı farklı yollarla ateş etmelerine izin verecek. Oyuncular için önemli bir diğer ek, oyundaki her silaha ek modifikasyonlar ekleyebilme yeteneği olacaktır.

Projekt Z: Beyond Order, oyuncuların silahları, ekipmanları ve diğer yararlı araçları kendilerinin oluşturmasına izin verecek. Oyunun ilerleyişi oyuncunun belirli bir derecede belirleyeceğini de belirtmek gerekir. Görevlerin sırasına bağlı olarak, belirli koşullarda ortaya çıkan tüm biyomları ve zombi türlerini değiştirebilir.

Projekt Z: Beyond Order’ın 2024 yılında PC, Xbox Series X/S ve PlayStation 5 için piyasaya sürülmesi planlanıyor.