PUBG 7.3 Güncellemesinin Detayları Açıklandı! C4 Geliyor

PUBG 7.3 Güncellemesinin Detayları Açıklandı! C4 Geliyor

PlayerUnkown's Battlegrounds (veya yaygın olarak bilindiği adıyla PUBG) battle royale oyunlarının popüler hale gelmesine önemli derecede öncülük etti. Fornite ve Apex Legends gibi sayısız oyuna ilham veren bir oyun oldu, ancak hala Steam ve Xbox Live'da en çok oynanan oyunlardan biri durumunda.

PUBG rakiplerinden farklı olarak, değişen hava koşulları, gerçek dünya silahları ve fiziği ile daha simülasyon odaklı bir oyundur. Fornite'ın gösterişli sanat tarzı veya Call of Duty: Warzone'un amansız hızlı mücadelelerine alışkınsanız, PUBG iyi bir seçenek olabilir.

Steam Erken Erişim zamanından 2018'de Steam'de en yüksek eşzamanlı oyuncu sayısına ulaşan oyun, o günden bu yana PS4, Xbox One, Google Stadia, Android ve iOS platformları için çıktı. Ayrıca, dizüstü bilgisayarlar gibi daha düşük donanımlarda çalışabilen, oyunun ücretsiz oynanabilen bir versiyonu olan PUBG Lite da var. PUBG, ayrıca yeni içerikler, özellikler ve belki de tahmin edilebileceği gibi can sıkıcı hataları düzeltmeye yönelik birçok düzenli güncellemeler alır.

PC için en son PUBG güncellemesi nedir?

7.3 Güncellemesi (10 Haziran'da test sunucularında)

PUBG Corp, bir sonraki güncellemeyle PUBG'ye gelecek olan ayrıntıları paylaştı. 7.3 güncellemesi, bir dizi araç değişikliğine, yeni bir patlayıcıya ve bazı yaşam kalitesi iyileştirmelerine odaklanıyor. 10 Haziran'da PUBG test sunucularına gelecek ve 17 Haziran'da canlı sunucular için yayınlanacak.

Araç hasarı

Araçlar sıfır can seviyesine ulaştıklarında anında patlamayacaklar. Bunun yerine, motor devre dışı bırakılacağı ve önce araç ateşe verileceği için oyuncuların kaçmak için bir fırsatı olacak. Beş saniye sonra araç patlayacak.

Araçlarda artık birden fazla hasar bölgesi olacak ve motor yangınını hedeflemek en iyi seçim olacak ve hıza daha gerçekçi tepki verecek.

Yeni atılabilir

Patlayıcılardan bahsetmişken, PUBG'e bu güncellemeyle birlikte yeni bir patlayıcı geliyor. C4, 7.3 güncellemesinin bir parçası olarak savaş meydanına eklenecek ve bazı ilginç yeni oyun fırsatları yaratacak. Ağırlığı nedeniyle C4'ü çok uzağa fırlatamayacaksınız, ancak patlayıcı menzili 25 metrelik devasa bir yarıçapı kaplar ve bu da birçok rakibinize zarar verebilir.

Paraşüt takibi

Son kayda değer değişiklik, paraşütle inerken bir takım arkadaşını otomatik olarak takip etme özelliğidir. Uçaktan ayrılmadan önce bir takım arkadaşını takip etmeyi seçebilirsin, bu da düştüğün yer için çok daha kolay koordinasyon sağlamanızı kolaylaştırır.

Yukarıdaki üç yeni özelliğin yanı sıra, diğer değişikliklerin çoğu hata düzeltmeleri, yaşam kalitesi iyileştirmeleri ve bazı yeni satın alınabilir kaplanmaların eklenmesi ile ilgilidir.