Pubg Mobil Uc si Alarak Oyununa Renk Kat

Pubg Mobil Uc si Alarak Oyununa Renk Kat

Pubg Mobile Uc Nerede Kullanılır?

Pubg Mobile Uc olarak ifade edilen kavram, kişinin oyun içerisinde görsel anlamda harika ve büyüleyici kozmetikleri almasına yardımcı olur. Örneğin, silahınıza harika skinler ya da karakterinize büyüleyici kostümler alabilirsiniz. Üstelik her sezon başında UC alarak oyunda özel açılan kostümlere sahip olabilir ya da özel sandıklardan mükemmel görünümler kazanabilirsiniz!

Pubg Mobil de En Az Kaç UC Alınmalıdır?

Pubg Mobile oyunu içerisinde farklı UC paketleri bulunur. Bu paketler sırasıyla:

  • Pubg Mobile 60 UC

  • Pubg Mobile 325 UC

  • Pubg Mobile 660 UC

  • Pubg Mobile 1800 UC

  • Pubg Mobile 3850 UC

  • Ve son olarak Pubg Mobile 8100 UC.

Yüzdelik değişen indirimlerimizle ürünlerimiz; siz oyuncuları bekliyor.

Burada dilediğiniz paketi seçip, oyununuza tanımlayabilirsiniz. Dijipin.com üzerinden hızlı teslimat, güvenilir alışveriş, uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti ön planda tutulan bir hizmet verilmektedir.

Pubg Mobile Uc Nereden Alınır?

Pubg Mobile Dijipin.com üzerinden belirli paketler doğrultusunda alınır. Kendi bütçenize göre Pubg Mobile UC satın alabilirsiniz. Pubg Mobile UC ve beraberindeki birçok oyunda ihtiyaç duyulan kod, para birimi ya da bunun gibi birçok ürüne Dijipin.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Pubg Mobile UC satın alma sistemi ile siz de rakiplerinize meydan okuyun!

Pubg Mobile UC Aktif Etme

Aldığınız UC kodunu Midas Buy sitesinde kendi oyuncu ID niz ile giriş yaptıktan sonra dijipin.com sitesinden satın aldığınız kodu kolayca ve anında site içinden tanımlatabilir ve direk oyununuza dönebilirsiniz. Kodunuzu hem mobil hem pc emülatörü için kullanabilirsiniz!