PUBG PS4’te Horizon Zero Dawn Skini Ekliyor

PUBG PS4’te Horizon Zero Dawn Skini Ekliyor

PUBG Horizon Zero Dawn Skini

PUBG Horizon Zero Dawn Skini

PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın PS4 versiyonunda yeni bir crossover etkinliği yayınlanıyor. Geliştirici PUBG Corp., Horizon Zero Dawn‘ın arkasındaki stüdyosu olan Guerrilla Games ile ortaklık kurdu ve Horizon‘dan ilham alan kıyafetler ve silah skinlerini ürün yelpazesine battle royale oyununa getirdi. Ama onları almak için sadece birkaç haftanız olacak.

Şimdi kilidini açmak için toplam dört Horizon’dan ilham alan kozmetik ürünü mevcut: Eclipse Top, Eclipse Mask, Eclipse Kar98k ve Horizon Zero Dawn amblemi ile süslenmiş bir tava. Her öğe, resimde ana hatlarıyla belirtilen belirli bir yolla elde edilebilir.

 – Eclipse Top — PUBG’de oturum açın
 – Eclipse Mask — Etkinlik döneminde 10 oyun oynayın
 – Eclipse Kar98k — Oyun içi mağazadan satın alın (8,000 BP)
 – Horizon Zero Dawn Pan — Tatar yayı ile 10 oyuncu öldürün

Horizon crossover ürünleri yalnızca 5 Nisan’a kadar sunulacak ve önceki Uncharted ve Last of Us kozmetiklerine çok benzeyen PS4 versiyonuna özel olacak. Crossover etkinliği ile ilgili ek bilgileri resmi PUBG web sitesinde buradan okuyabilirsiniz.

PUBG kesinlikle bu tür işbirliklerine yabancı değil. Bahsedilen Uncharted ve Last of Us eşyalarının üstünde, oyunun mobil versiyonunda yakın zamanda bir Resident Evil 2 temalı crossover etkinliği bulunuyordu ve PUBG Corp. daha önce Suicide Squad temalı skinleri oyuna eklemişti.

Horizon crossover öğelerine ek olarak, PUBG Corp. konsollarda oyun için yeni bir içerik güncellemesi yaptı. Yeni Bizon silahını, Canted Sight’ı, Vikendi için mehtaplı hava ayarını ve daha fazlasını getirdi. Tüm yama notlarını buradan okuyabilirsiniz.