Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion Güncellemesi Aktif

Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion Güncellemesi Aktif

Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion

Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion

Rainbow Six Siege‘in son güncellemesi PS4, Xbox One ve PC için yayına girdi. Bu Operation Wind Bastion’ın yeni Operatörleri, Nomad ve Kaid şimdi mevcuttur anlamına gelir. Güncelleme ayrıca Fortress adlı yeni bir harita da içeriyor.

Operation Wind Bastion, GIGR özel kuvvetlerinden gelen iki yeni Operatör ve Kuzey Afrika ülkesi Fas çevresinde bulunan Fortress ile kurgulanmıştır. Kaid bir Defender’dır, küçük bir yarıçap içinde herhangi bir metalik nesneyi elektriklendiren üç konuşlu elektroklav ile donatılmıştır. Bu, eğer doğru bir şekilde yerleştirilirse, bir elektroclaw çoklu takviyeler, konuşlandırılabilir kalkanlar veya razor tellerini elektriklendirebilir anlamına gelir.

Bu arada Nomad, bir Attacker’dır. İlk silahları, rüzgarla çalışan bir cihazla birlikte geliyor. Bir rakip yaklaştığında, mayınlar tüm düşmanları geriye savururlar. Rakip oyuncuların silahlarını kısa bir süre için kullanamayacakları belirlendi. Mayınlar korumak veya savunmasız bir şekilde düşmanları temizlemek için savunmada kullanılabilir.

Operation Wind Bastion ayrıca ek silah skinleri ve bir başlık paketi içerir. Buna ek olarak, beş mevcut Operatör dengeleme değişiklikleri alıyor: Mute, Clash ve Smoke buff alırken, Lesion ve Zofia nerf alır. Değişikliklerin tam listesini Operation Wind Bastion’un yama notlarında okuyabilirsiniz.

Operasyon Wind Bastion, Siege‘nin üçüncü yılında DLC’nin dördüncü ve son sezonudur, ancak Ubisoft önümüzdeki yıllarda oyunu desteklemeye devam etmeyi planladığını belirtti.