The Good Life, Önümüzdeki Ay Bir Demo İle Xbox Game Pass'e Geliyor

The Good Life, Önümüzdeki Ay Bir Demo İle Xbox Game Pass'e Geliyor

SWERY ve Yukio Futatsugi tarafından ortaklaşa geliştirilen The Good Life, Nintendo Switch, PlayStation 4, PC, Xbox One platformları için piyasaya sürüldü. Geliştirici White Owls bugün erken saatlerde dedektif macera oyunu The Good Life'ın önümüzdeki ay 15 Ekim'de piyasaya sürüldüğünde Xbox Game Pass'te çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca geliştirici ekip oyunun demosu şuan için Xbox One'da olup oynamak isteyen kullanıcıların erişimine açık olduğunu da belirtti. 

Steam, Next Festivali sırasında, 1 Ekim'den itibaren mağaza üzerinden PC oyuncuları için The Good Life için bir demo da sunulacak. Oyunun hikayesine gelecek olursak. The Good Life, küçük İngiliz kasabası Rainy Woods'a gelen New Yorklu fotoğrafçı Naomi'yi canlandırıyor. Kahramanımız, “dünyanın en mutlu kasabası” ünvanını alan kasabayı ziyeret ederek altında yatan gerçeği keşfetmeye görevindedir ve  ve bu amaca ulaşmak için çeşitli yerel gizemleri çözmesine yardımcı olması için kedilerden ve köpeklerden yararlanacak. 

Deadly Premonition, D4: Dark Dreams Don't Die veya The Missing gibi önceki sürümlerden tanıyabileceğiniz Swery liderliğindeki geliştirici White Owls'tan bir başka ilgi çekici anlatı odaklı sürüm olacak.