Rainbow Six Siege’in Yeni Operatörleri, Burnt Horizon Genişlemesi ve 4. Yıl Yol Haritası Ayrıntıları

Rainbow Six Siege’in Yeni Operatörleri, Burnt Horizon Genişlemesi ve 4. Yıl Yol Haritası Ayrıntıları

Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon Güncellemesi

Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon Güncellemesi

Rainbow Six Siege’in yeni büyük Operation Burnt Horizon güncellemesi yakında PS4, Xbox One ve PC’ye geliyor ve yayıncı Ubisoft sonunda tüm detayları açıkladı. 4. Yıl, 6 Invitational’da açıklandığı gibi, Sezon 1 iki yeni Operatör Mozzie ve Gridlock ile Outback adlı yeni bir harita getirecek.

Gridlock üç Trax Stinger ile gelen 3 zırhlı, 1 hızlı attacker’dır. Atılabilir, genişleyen sivri uçlu kümeleri, üzerinde yürüyen düşmanlara zarar verir. Onları, zarara neden olan ve benzer miktarda ses çıkaran jiletli tel versiyonları olarak düşünün. Gridlock bu nedenle dolaşım önleyici bir Operatör olarak görülür. Silahları arasında F90 saldırı tüfeği veya M249 LMG ile Super Shorty biçilmiş çifte de bulunuyor.

Mozzie ise, üç konuşlandırılabilir Pest cihazı kullanan 2 zırh, 2 hız defender. Otomatik olarak hack yapacak ve küçük yarıçapa giren herhangi bir düşman dronunu ele geçirecek. Ardından dron tam olarak savunma ekibinin emrinde; küçük bir mavi ışık, attackerların dronlarının artık kontrol altında olmadıklarının göstergesidir. Mozzie bir AR9 saldırı tüfeği veya R10 Ronie makineli tabancayla Gridlock ile aynı Super Shorty’yi kullanabilir.

Outback, Operation Burnt Horizon‘a eşlik eden Avustralya temalı haritadır. Restoranı, oteli ve akaryakıt istasyonu, yakın bölgelerdeki çatışmalar için bol miktarda fırsat sunan nispeten küçük bir L şeklinde bir arena oluşturur. Outback tüm oyuncular için ücretsizdir, ama Gridlock ve Mozzie ise oyun içi Renown ile ya da Year 4 Pass satın alarak kilidi açılabilir.

Ubisoft, Operation Burnt Horizon için henüz bir çıkış tarihi ilan etmedi, ancak önümüzdeki haftalarda tüm platformlarda daha geniş çaplı bir lansman yapmadan önce çok yakında PC oyuncuları için test sunucusunda başlatılacak.

6 Invitational yayını sırasında, Ubisoft gelecek yıl oyunda nelerin olacağını da detaylandırdı. Birincisi, kendini takımın kadrosu olarak elden geçiriyor ve oyuncuların oyunla ve diğer oyuncularla nasıl etkileşimde bulunduğunu da içeren Siege deneyiminin farklı yönleriyle başa çıkmak için hücre sayısı ayarlıyor. Yaklaşan yeni büyük özelliklerden biri devam eden takım öldürme sorununu ele almak için tasarlandı. 4. Yılın 1. Sezonu, bir oyuncunun diğer takımlara kendilerine saldıracağı hasara yol açan ters dost ateşini test edecek.

Dostça bir oyuncuya zarar verenler cezalandırılır ve sonra da kendilerine verdikleri herhangi bir ilave hasar onlara uygulanır. Ubisoft, bunun tersine dost ateşi sisteminin ilk yinelemesi olduğunu ve ilerlemeye devam etmek istediğini belirtti.

Ubisoft ayrıca beta olarak derecelendirilmiş bir oyuna girmeyi planlıyor. Bu rekabetçi oynatma listesinde birincil eşleme türü olarak seç ve yasakla oyun moduna sahip olacak. Oyuncuların kişisel performans istatistikleri ve rekabetçi maçlar için kazanılan ödüllerle ilgili diğer detaylar ile havuzun içinde ve dışında hangi haritaların döndürüldüğü hakkında daha fazla bilgi edinebilecekleri bir sıralama merkezi ekleniyor.

4. Yıl yol haritası boyunca ortaya çıkan bir başka şey de, yeni gelenlerin oyunda kolaylık kazanmalarına yardımcı olması için tasarlanmış bir oynatma listesi. Bu, bir ila 50 arası seviyesindeki oyunculara yöneliktir ve bunları benzer beceri seviyesine sahip diğer insanlarla yapılan oyunlara koyacaktır. Kurallar, yeni başlayanların daha yüksek seviyelerde oynanması konusunda rahat olmaları için sıralı maçlarda kullanılanlara çok benzer olacaktır. Yeni başlayanlar, aksiyon zamanının üç dakika 30 saniyeye düşürüleceği geçici maçlar oynayabilir.

Doğal olarak, 4. Yılı oluşturan dört sezondan her biri, dünyanın farklı yerlerinden oyuna iki yeni karakter ekleyecektir. Bu arada Eski Operatörler indirimli olacaktır. Bu nedenle, gerçek para mı yoksa oyun içi para birimi mi harcadığınıza bakmaksızın satın almaları daha ucuz olacaktır. Ubisoft, 4. Yıl ve sonraki yıllarda yeni karakterin gelmesini sağlamak için yeni bir Operatör seçim ekranı eklemeyi planlıyor.

Ayrıca haritayı yeniden işleme planları da var. Kafe Dostoyevski, oyunculara çalışmada daha fazla alan sağlamak için genişletilmiş bir ikinci kat elde edecek. Ölü alanı azaltmaya yardımcı olmak için alt kattaki merdivenleri hareket ettirecek.

Kanal 3. Sezon için yeniden tasarlandı. Üstte yeni bir rota ve altta bir tünel var, bu yüzden kırmızı binaya yaklaşırken yeni seçenekler olacak. Boğulma noktaları biraz açıldı, bu yüzden önceden olduğu gibi klostrofobik değil. Son olarak Theme Park, 4. Sezonda değiştirilmek üzere ayarlandı. Bir kat planı gösteren Ubisoft, ikinci kattaki koridora bakacağını; aydınlatmayı düzeltmeyi umduğunu ve böylece tehditleri tanımlamanın daha kolay olacağını söyledi.

Operatörler ayrıca daha dengeli olacak ve buna adanmış bütün bir ekip var. Lion’u Ubisoft, kendisini başkalarına bilgi sağlayarak öldürmelerine yardımcı olan akıllı bir operatör yapan bir role doğru itiyor. Glaz yakın bölgelerde biraz fazla iyi oldu, bu yüzden IR kapsamı hareketleriyle bağlantılı olacak. Böylece düşman hatlarına başarıyla girebilmek için daha fazla beceri gerektirecek. Bu karakterlerin her ikisi de 4. Yıl’ın ilk yarısında güncellenecektir.

Donanımlar açısından, konuşlandırılabilir kalkanı konumlandırmak daha kolay olacak ve içinde kalkan kimdeyse diğer tarafta neler olduğunu görebilecek küçük yarıklar bulunacak. Öncelikle bir istihbarat toplama aracı olarak tasarlandıklarından, bir operatör onların arasından ateş edemez. Capitao’nun yangın bombası da ince ayar almıştır. Bu yüzden alan reddi için daha iyidir. İhlal masrafı ayrıca küçük bir yaşam kalitesi değişikliği geçiriyor, bu nedenle bir patlamanın etkisi aşırı değildir. Bu, patlama bölgesine gerçekten yakın olmayan düşmanları öldürme olasılığının düşük olduğu anlamına gelir.