Red Dead Redemption 2 Oynama Süresi Ne Kadar?

Red Dead Redemption 2 Oynama Süresi Ne Kadar?

Red Dead Redemption 2 Kaç Saat?

Red Dead Redemption 2 Kaç Saat?

Red Dead Redemption 2, hem dosya boyutu hem de kapsamı açısından büyük bir oyundur. Yayılan haritasının üstünde, avlanma ve balıkçılıktan eski moda soygunlara kadar dikkatinizi çekmek için çeşitli yan aktiviteler bulunuyor. Ancak, bu yardımcı görevleri görmezden gelmeyi ve sadece hikayeye odaklanmayı planlıyor olsanız bile, oyuna çok fazla zaman ayırmanız gerekecektir.

Oyunu oynayanların bu konu hakkında tahminleri netleşmeye başladı. Tahminlere göre, öncelikle hikaye görevlerini tamamlamaya odaklanırsanız ve büyük ölçüde yan faaliyetlerini görmezden gelirseniz, hikayeyi tamamlamak yaklaşık 45-50 saat sürüyor. Elbette, bireysel oyun zamanları değişecektir, bu yüzden birçok yan görevi sürdürmeyi planlıyorsanız oyuna çok daha fazla zaman ayırmayı bekleyebilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 oyuncuları, kanundan kaçmak için Amerikan sınırında seyahat eden Van der Linde çetesinin üyelerinden biri olan Arthur Morgan rolüne sokuyor. Yolculuk boyunca Arthur, ilk Red Dead Redemption’ın kahramanı John Marston da dahil olmak üzere birçok tanıdık ve yeni yüzle karşılaşacak. Ayrıca, her biri performanslarını ve görünümlerini etkileyen bir dizi özelleştirme seçeneğine sahip 50’den fazla silahı da alabilecek.

Bunun üzerine, Arthur önceki oyunda yer alan aynı alanların çoğunu ziyaret edebilir; RDR 2‘nin tam haritasının bir görüntüsü, oyunun çıkmasından önce sızdırıldı, bu da dünyanın ilk Red Dead Redemption‘ın haritasının bir kısmını içerdiğini gösteriyor. Sonuç olarak, oyun yaklaşık 100 GB olduğundan oyunun çok az bir kısmını kapsar.

Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek. Oyun, birçoğu çeşitli bonus öğelerle birlikte gelen birkaç farklı sürümde sunulacak. PS4’te oyunu alanlar, Xbox One’a gelmeden 30 gün önce bazı öğelere erken erişim hakkı kazanacaklar. Zamana özel içeriğin ilk partisi bir kıyafet, at ve silah içerir.