Red Sparrow Fragmanı Yayınlandı – Jennifer Lawrence’ın Casus Olarak Özellikleri

Red Sparrow Fragmanı Yayınlandı – Jennifer Lawrence’ın Casus Olarak Özellikleri

Dominika Egorova‘da çok şey var. Özverili bir kız, annesini ne pahasına olursa olsun korumaya kararlı. Vahşeti, vücudunu ve zihnini mutlak sınırına iten bir prima balerin. Baştan çıkarıcı ve manipülatif mücadele ustası. 

Kariyerine son veren bir yaralanma yaşadığı zaman, Dominika ve annesi karanlık ve belirsiz bir gelecekle karşı karşıya. Bu nedenle Sparrow School’un, kendisi gibi olağanüstü gençlerin bedenlerini ve zihinlerini silah olarak kullanmalarını sağlayan gizli bir istihbarat servisi olan en yeni işe alıma yönlendiriliyor. Sapık ve sadist eğitim sürecine devam ettikten sonra, programın şimdiye kadar ürettiği en tehlikeli Sparrow gibi ortaya çıkar. Dominika şu anda emrini aldığı güçle, kendi hayatıyla ve risk altındaki herkesle, kendisine güvenebileceği tek kişi olduğuna ikna etmeye çalışan bir Amerikan CIA ajanı dahil, kendisinden uzlaştırmak zorundadır. 

Red Sparrow ayrıca Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker ve Jeremy Irons gibi oyuncuları barındırıyor. 

Red Sparrow seneryosunu Jason Matthews’ın kitabına (Revolutionary Road) dayanrak Justin Haythe yazdı. Filmin yönetmeni ise Jennifer Lawrence‘ın son üç Açlık Oyunları filminde beraber çalıştığı Francis Lawrence. Chernin Entertainment, Steve Zaillian ve Garrett Basch ise filmin yapımcılarıdır. 

Red Sparrow, 2 Mart 2018’de sinemalarda gösterime girecek. 

Red Sparrow Fragman