Shadow Warrior 2 Oyununu Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Shadow Warrior 2 Oyununu Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Shadow Warrior 2 Ücretsiz

Shadow Warrior 2 Ücretsiz

Shadow Warrior 2, önümüzdeki 48 saat boyunca GOG’da ücretsizdir, bu yüzden doğrudan ürün sayfasından hemen alın. Flying Wild Hog’un oyunu 2016’da çıktığından bu oldukça olağanüstü bir durum.

Dört kişilik co-op nişancı oyunu, GOG‘un topluluğu tarafından hizmetin 10. yıldönümünü kutlamak için bir hediye olarak seçildi. Çevreyi ve yağmalamayı ne kadar tekrar eden olursa olsun, Shadow Warrior 2, heyecan verici açık uçlu dövüşü sayesinde ödüllendirici bir kaba komedidir.

Co-op modunda, her oyuncu anlatıyı Lo Wang olarak deneyimlemekte ancak diğer oyuncular farklı anonim ninjalar olarak görmektedir. Seviye ortamları, önceki başlıktan daha açıktır ve doğrusal değildir. Tırmanma duvarları ve daha fazla araştırmaya olanak sağlamak için çift atlama gibi yeni çapraz mekanikler eklenmiştir. Shadow Warrior 2’deki misyon yapısı, öncekinden daha az kısıtlıdır. Oyuncular artık Wang’ın becerilerini yükseltme doğrultusunda geçmiş düşmanları yeniden devreye sokmak için önceki görevlerini tekrar ziyaret edebilirler. Oyun, bir görevin başlamasından önce oyuncunun görev alabileceği ve yeteneklerini geliştirebileceği bir merkez alanı sunuyor. Hikayeye özgü olaylar haricindeki her görev, rastgele oluşturulmuş seviye tasarımı ve içeriği, rastgele harita yerleşimleri, düşman konumları, arazi, binalar ve hava koşulları gibi özellikler içerir.