“Shrek” ve “Kung-fu Panda” Yaratıcıları, Video Oyunları Franchise’larını Uyarlamak İçin Story Kitchen İle Ortaklık Kurdu

“Shrek” ve “Kung-fu Panda” Yaratıcıları, Video Oyunları Franchise’larını Uyarlamak İçin Story Kitchen İle Ortaklık Kurdu

Hazırlanın, favori video oyunlarınızın yer aldığı daha fazla film ve TV şovunu görmek için. “Shrek”, “Kung Fu Panda” ve “Ejderhayı Nasıl Eğitirsin” gibi franchise’lardan sorumlu olan DreamWorks Animation, büyük ekrana yeni oyun IP’leri getirmek için Story Kitchen ile ortaklık kurdu.

Deadline’a göre, yeni anlaşma DreamWorks Animation’a Story Kitchen tarafından gelecekteki üretimler için satın alınacak herhangi bir video oyununa “ilk bakış anlaşması” (üretici tarafından seçilen projelerde öncelikli hak) hakkı verecek.

Şu anda Story Kitchen, animasyon şovu Vampire Survivors ve Dredge adlı canlı oyuncuların yer aldığı bir film üzerinde çalışıyor. Bu ürünlerden hiçbiri yeni anlaşmanın bir parçası değil, çünkü ikisi de zaten üretim aşamasında.

DreamWorks’ün üzerinde çalışacağı projeler hakkında Deadline raporunda “yakında gelecek duyurular” olacağı belirtiliyor.

Story Kitchen’in ortaklık açıklamasında, “2022’de SK’nın başlatılmasından bu yana film üretimi konusunda ilk resmi ortağımız olarak DreamWorks Animation ile işbirliği yapmaktan inanılmaz mutluyuz” denildi.