Şimdi PS4’te Monster Hunter: World Ücretsiz Denemesi Mevcut

Şimdi PS4’te Monster Hunter: World Ücretsiz Denemesi Mevcut

Monster Hunter: World Ücretsiz

Monster Hunter: World Ücretsiz

Monster Hunter: World için büyük bir hafta oldu. Capcom, oyunun 12 milyon kopyaya ulaştığını ve bir sonraki ana genişlemeyi açıklamasından kısa bir süre sonra, PlayStation 4’te oyunun ücretsiz bir deneme sürümünün kullanıma hazır olduğunu açıkladı.

Xbox One veya PC‘de bulunmayan deneme, Hunter Rank 4’te Tobi-Kadachi görevini oynamanıza izin veriyor. Oyuncular bir Hunter ve Palico arkadaşı oluşturabilir ve o noktaya kadar her şeyi oynayabilir. Çevrimiçi oynama ve Spring Blossom Fest etkinliğine erişim de ücretsiz deneme sürümüne dahil edilmiştir.

Ücretsiz deneme sürümündeki ilerleme, şu anda 20 dolar karşılığında satışa sunulan tam sürüme aktarılabilir. Deneme yalnızca sınırlı bir süre için geçerlidir; 20 Mayıs’ta sona eriyor.

Capcom ayrıca Monster Hunter World’ün 11 Mayıs’ta Arch-Tempered Nergigante Event Quest adlı yeni, daha zorlu bir etkinlik eklediğini duyurdu. Bu görev, 11 Mayıs’ta PS4 ve Xbox One’da olacak ve daha sonra PC sürümü gelecek.

Monster Hunter: World’un yeni genişlemesi Iceborne, 6 Eylül’de PS4 ve Xbox One için yayınlanacak. PC versiyonu daha sonra gelecek. Genişleme, keşfedilecek yeni bir ada ve karşı karşıya kalacak daha fazla canavar ekler.