Smash Bros. Ultimate Spirit Etkinliği Bugün Başlıyor

Smash Bros. Ultimate Spirit Etkinliği Bugün Başlıyor

Super Smash Bros. Ultimate Spirit Board Etkinliği

Super Smash Bros. Ultimate Spirit Board Etkinliği

Super Smash Bros. Ultimate‘te yakında başlayacak yeni bir Spirit Board etkinliği düzenlendi. Bu hafta Nintendo, uzun süredir devam eden strateji RPG serisinden alınan çeşitli Ruhları içeren Fire Amblem Fest‘in ikinci bölümünü düzenliyor.

Etkinlik 17 Ocak günü başlayacak ve 21 Ocak tarihinde sona erecek ve hafta sonu boyunca devam edecek. Fire Emblem Fest sırasında, Fire Emblem karakterleri Spirit Board’da daha sık görülecektir. Ayrıca onları yenmek için eve ekstra Gold alacaksın.

Fire Emblem Fest’in ilk bölümü Aralık ayında gerçekleşti ve Efsane Sınıfı Ruhlar Caeda ve Azura’nın yanı sıra Eliwood, Eirika ve diğerlerini de içeriyordu. Hem Azura hem de Caeda, Bölüm 2’de geri dönecek, ancak bu kez As-Sınıf Ruhları Leo ve Takumi gibi ilk kez görünecek olan bir dizi karakterle birleşecekler.

Nintendo, Super Smash Bros. Ultimate’te her hafta farklı bir Spirit Board etkinliği düzenliyor. Çoğu belirli karakter türleri etrafında temalı olsa da, geçen haftaki etkinlik oyuncuları normalde iki kez Spirit deneyimi ve Spirit Puanı ile ödüllendirdi. Aralık ayındaki Mario Time etkinliği de bir avuç seçkin Spirits ile tanıştı.

Fire Emblem serisindeki bir sonraki oyun olan Fire Emblem: Three Houses, bu yıl Switch’te piyasaya sürülecek. Nintendo henüz oyunla ilgili fazla bilgi açıklamadı.