Sonunda PUBG PS4’e Geliyor

Sonunda PUBG PS4’e Geliyor

PUBG PS4

PUBG PS4

PlayerUnknown’s Battlegrounds veya muhtemelen bilindiği adıyla PUBG, Playstation 4 konsollarına gelecek gibi görünüyor.

Battle royale nişancı ve Fortnite’ın rakibi, Aralık 2017’de Xbox One’a geçmeden önce ilk kez PC’de piyasaya sürülmüştü. PUBG ayrıca bir yıla yakın bir süredir iOS ve Android cep telefonlarında da mevcut.

Ancak, Eylül ayı ortalarından itibaren Kore oyun derecelendirme panosunda olası bir posta, PS4‘te yayınlanmak üzere sınıflandırılmış bir PUBG versiyonunu gösteriyor gibi.

Sızıntılar hakkında şu anda herhangi bir resmi yorum bulunmamakla birlikte, aynı derecelendirme panosunun piyasaya sürülmesinden önce Fortnite’ın Nintendo Switch potu sızıntısı göz önüne alındığında oldukça güvenilir görünüyor. Sızıntının olduğu listeye buradan ulaşabilirsiniz.

Microsoft, Xbox One için hevesli bir şekilde konsol ayrıcalığından tahakkuk etti. Bu yüzden PUBG’nin yeni platformu açıkladığında bir çeşit ayrıcalık penceresi olması sürpriz değildi.

Bu pencere bir yıla ulaştığı düşünüldüğünde, oyuncu tabanını genişletmeye başlamak için uygun bir zaman. Özellikle yaygın olarak kullanılan Fortnite‘ın Nintendo Switch dahil olmak üzere temel olarak her modern oyun platformunda olduğu göz önünde bulundurulduğunda.

Zaten PUBG’nin diğer konsollara açılması bir an meselesi gibi görünüyordu. Ancak oyun, Xbox One X‘deki performans sorunları ile uğraşmakla birlikte, oyunun ekranındaki kullanıcı konsollarında normal olarak çalışmasına yardımcı olmak için panodaki grafikleri de düşürmek zorunda kaldı.

Bu yine de PUBG’nin rakabet içinde olmadığı anlamına gelmez. Doğrudan ücretsiz oynama modelini kullanmasa da, dünya çapında çok popüler olmaya devam ediyor. Yine de, kötü bir tanıtım ve oyunun itibarını bir arada tutmaya çalışan bir “Fix PUBG” özür kampanyası sırasında, PlayStation oyuncularına ulaşmak PUBG’nin ihtiyaç duyduğu şey olabilir. Belki de bir sonraki Nintendo Switch olur.

PUBG’ye hünüz sahip değilseniz PC ve Mobil için aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.

PUBG İndir (PC)
PUBG Mobile İndir (Android)
PUBG Mobile İndir (iOS)