Sony'nin Yeni Servisi Playstation Now Ülkemize de Gelebilir

Sony'nin Yeni Servisi Playstation Now Ülkemize de Gelebilir

     Sony Interactive Entertainment, uzun zamandır Playstation 4 kullanıcılarına özel sunduğu Playstation Plus benzeri bir diğer ücretli abonelik servisi olan Playstation Now'da yakın zamanda ülkemizde de yayınlanabilir. Ortaya atılan bu iddialar ise Sony tarafından Playstation Now reklamlarının son zamanlarda ülkemizde de kullanıcılara gösterilmesinin ardından atıltı.

     Son günlerde gösterilmeye başlanan Playstation Now'ın reklamları Türkiye, Yeni Zelenda, Avustralya, Hindistan ve Romanya'ya ait Playstation Store'de görüldü. Ortaya çıkan bu reklamlar her ne kadar çok kısa bir süre yayınlansa da, bu gelişme oyuncuları oldukça heyecanlandırdı.

     Eğer Playstation Now, ülkemizde de kullanıma açılırsa, Playstation kullanıcıları Microsoft'un Xbox Game Pass servisinden de bildiğimiz aylık ve yıllık abonelikler satın alabilecek. Playstation 4 kullanıcısı olan Playstation Now üyeleri, Sony'nin diğer oyun konsollarına da ait olan oyunlara herhangi bir indirme işlemi yapmadan ulaşabilecek.

      Sony, kısa bir süre sonra yakında çıkartacağı Playstation Now'da bulunacak olan oyunları açıklayacak. Bu açıklamalarının ardından sistemin hangi ülkelerde de kullanıma sunulacağı açıklanacak.