STALKER 2’den Haber Var: Yeni Sanat, Müzik ve Twitter Hesabı

STALKER 2’den Haber Var: Yeni Sanat, Müzik ve Twitter Hesabı

STALKER 2

STALKER 2

Aslında, bu noktada STALKER 2 hakkında söylenecek fazla bir şey yok. Ancak, oyunun resmi web sitesinin yeni sanat ve müzik ile güncellenmesi oyunun hayranlarını canlandırması için yeterli oldu. Ek olarak seri, proje haberlerini ve “ilginç içeriği” paylaşmak için kullanılacağını belirten kendi Twitter hesabını açtı. Sitede çalan müziğe gelince, bu üç dakika süren ürkütücü bir şey, serinin sık sık ürkütücü kıyamet sonrası atmosferine uyan ön plana çıkan ortam izi taşıyor.

Orijinal oyunların arkasındaki ekip olan GSC Game World, şirketin şu anda geliştirilmekte olduğunu söylediği gibi STALKER 2 üzerinde çalışıyor.

GSC Game World, orjinal STALKER: Shadow of Chernobyl ve Clearup ve Call of Pripyat isimli iki devamını piyasaya sürdüğünden beri çok şey yaşadı. Tam bir devam oyunu için planlar 2010 yılında, 2012’de gerçekleşmesi ümidiyle başladı, ancak sonuçta iptal edildi. Stüdyo bir süre sessiz kaldı, ama 2016 yılında Cossacks 3 strateji oyununu piyasaya sürdü.

STALKER‘ı tanımayanlar için, Rus romanı Roadside Picnic ve Stalker (1979) filmine dayanan, birinci şahıs nişancı ve hayatta kalma korku serisidir. Başka bir nükleer felaketin, Çernobil’in Rus nükleer bölgesine çarptığı alternatif bir gerçeklik olarak kurgulanmıştır.