Stardew Valley Multiplayer Modu Güncellemesi Ağustos’ta PC’ye Geliyor

Stardew Valley Multiplayer Modu Güncellemesi Ağustos’ta PC’ye Geliyor

Stardew Valley Multiplayer Modu

Stardew Valley Multiplayer Modu

Stardew Valley için beklenen çok oyunculu güncellemenin bir süredir beta sürümü var, ancak PC’deki ilk çıkışını düşünüldüğünden daha erken yapmak üzere. 1 Ağustos’tan itibaren arkadaşlarınızdan küçük bir yardım alarak büyükbabanın çiftliğini yeniden inşa edebileceksiniz.

Stardew‘in multiplayer‘ı, birlikte çalışmaktan ibaret. Siz ve üç oyuncuya kadar, hayallerinizdeki çiftliği oluşturabilir ya da bazı canavarlarla baş başa bırakabilirsiniz. Sadece arkadaşların ziyarete geldiğinde, bir kabine sahip olduğundan emin olun.

Ekstra bir el seti ile vadinin işlerini üstlenmenin yanı sıra, çok oyunculu da sunacak çok şey var. Evlilik ve boşanmanın yanı sıra herkesi aynı sayfada tutmak için yeni bir sohbet kutusu ve emojiler olacak. Elbette, yine de Pelican Town’dan gelen genç baylar veya bayanlar arasında bir seçim yapmayı tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda bu özel kişi için online olarak bir yüzük hazırlayabilirsiniz. Ama işler kötüye giderse, bir çıkış yolu vardır. Çiftlikten bir oyuncuyu boşamak veya yasaklamak için yapmanız gereken onların kabinini yok etmek.

Başka bir özellik ölçeklenebilir zorluktur. Bunu, ölçek kar marjını ayarlayarak veya satılan ürünlerle yapabilirsiniz. Bu, çiftliğinizin zorluğunu, sizin ve arkadaşlarınızın deneyimlerine dayanarak biraz daha kolay veya zor olacak şekilde ölçeklendirecektir.

Unutmayın, bu güncelleme sadece 1 Ağustos’ta Steam, GOG ve WeGame aracılığıyla PC’de kullanılabilir. ConcernedApe’den Eric Barone, güncellemenin Switch, Xbox One veya PS4’e ne zaman geleceğini açıklamıyor, ancak bugünün tanıtım fragmanından bu platformların güncellemeyi yakında göreceğini anlıyoruz. Barone, Switch’in güncellemeyi PC güncellemesinden kısa bir süre sonra göreceğini duyurdu, ama başka bir bilgi belirtmedi.