Starfield 1.11.33 yamasının performans iyileştirmelerini gösteren karşılaştırmalı video

Starfield 1.11.33 yamasının performans iyileştirmelerini gösteren karşılaştırmalı video

Son Starfield beta yaması, yeni karşılaştırmalı bir videoya göre bazı senaryolarda performansta belirgin bir iyileştirme sağlıyor.

MxBenchmarkPC tarafından hazırlanan videoda, 1.11.33 yamasının CPU optimizasyonunu nasıl geliştirdiği gösteriliyor. Oyun, mevcut halka açık sürümüyle karşılaştırıldığında, CPU kullanımı kısıtlı senaryolarda oldukça iyi çalışırken, GPU kullanımı kısıtlı senaryolarda hiçbir iyileşme görülmüyor.

Starfield 1.11.33 yaması, Bethesda’nın PC ve konsollarda sunduğu en yeni açık dünya rol yapma oyununu önemli ölçüde sallayacak. 15 Mayıs’ta yayınlanacak olan yama, konsollarda hedef kare hızı seçeneğini sunacak ve Xbox oyuncularına sonunda oyunun hızını 60 FPS’de keyfini çıkarabilme imkanı verecek, ancak görsel kalitede düşüş olacak. Ayrıca yama, geliştirilmiş yüzey haritaları, oyun içi işlevler, oyunu kolaylaştıran veya zorlaştıran yeni özellikler, gemi süsleme modu gibi birçok şey getirecek. Bethesda ayrıca oyun içinde daha sonra gelecek diğer özellikler üzerinde çalışıyor, bunlar arasında gezegenleri keşfetmek için karada ulaşım da bulunuyor.

Starfield, PC, Xbox Series X ve Xbox Series S platformlarında bulunmaktadır.