State of Decay 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

State of Decay 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

State of Decay 2

State of Decay 2

State of Decay 2‘nin çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. Microsoft, yaklaşmakta olan zombi hayatta kalma oyunu State of Decay 2 için bir çıkış tarihi ve fiyatlandırma ayrıntıları duyurdu. Oyun 22 Mayıs’ta Xbox One ve PC için piyasaya çıkacak ve hayranların bekleyebileceğinden biraz daha ucuz olacak.

State of Decay 2 standart sürümü 30 dolar iken Ultimate Edition’ın fiyatı 50 dolar olacak. Bazı oyuncular 18 Mayıs’ta bir kaç gün öncesinden erken erişimle oyunu oynayabilecekler. Ayrıca, State of Decay: Year One Survival Edition’ın Xbox One kopyasının yanı sıra yayınlanacak olan Independence ve Daybreak DLC paketleri de bulunmaktadır. Microsoft, her iki baskıyı da önceden sipariş veren oyuncuların “oyun içi ön sipariş ürünler” edineceğini, ancak yayıncının bunun neye mal olacağını açıklamadığını söylüyor.

Microsoft GM Oyun Pazarlaması Aaron Greenberg, State of Decay 2’nin şaşırtıcı derecede düşük fiyat noktasının arkasındaki sebebi açıkladı. Greenberg; “Amacımız, State of Decay ile uzun vadeli bir ilişki kurmak ve seri ile daha derin deneyimler geliştirmek. State of Decay 2, hayranları en son zombi hayatta kalma hayaline daldırarak bu amaca ulaştığına inanıyoruz. Daha fazla oyuncuya katılma ve bu benzersiz oyunu deneyimleme fırsatı vermek istiyoruz.” dedi.

Kaynak: 1