State of Decay Sistem Gereksinimleri

State of Decay Sistem Gereksinimleri

State of Decay

State of Decay

State of Decay, Undead Labs tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera hayatta kalma korku gizlilik video oyunudur. Oyuncunun liderlik becerilerinin, hayatta kalma kaynaklarını azaltma, grup güveni ve moral, zombi imhası, alan savunmaları ve insanların yaşamları gibi sorunların üstesinden nasıl geldiğine vurgu yapar. Oyun ayrıca nişancı, gizlilik, rol yapma ve stratteji oyunlarında bulunan öğeleri birleştirir.

İlk kez Xbox 360 için 5 Haziran 2013’te piyasaya sürüldü ve olumlu eleştirilerle karşılandı. Microsoft Windows sürümü, Steam’in Erken Erişimi aracılığıyla 5 Kasım 2013’te ve 20 Kasım 2013’te resmi bir sürümle birlikte piyasaya sürüldü. Microsoft Windows ve Xbox One için 28 Nisan 2015’te Year-One Survival Edition yayınlandı.

State of Decay üçüncü şahıs mücadele ve simülasyon unsurlarını içerir (bina tabanı ve karakollar). Oyuncu küçük bir grup kurtulandan sorumludur ve hikayeyi takip edebilir veya toplumun hayatta kalmasını sağlayan görevleri yerine getirebilir. Oyun dünyası, 16 kilometrekare, oynanabilir alan ise 8 kilometrekaredir.

Oyuncu bir üs inşa etmek için çeşitli yerlerden seçim yapabilir, daha sonra hayatta kalanların güvenli ve sağlıklı kalmasına yardımcı olmak için saat kuleleri, bahçeler, uyku alanları, mutfaklar, atölyeler, tıbbi koylar, vs. gibi çeşitli olanaklarla güçlendirebilir ve geliştirebilir. Oyunun bir kısmı; gıda, ilaç, cephane ve inşaat malzemeleri gibi kaynakların kullanımını dengeliyor. NPC’lerle alım satımı yapılarak elde edilebilirler, sadece besin yetiştirebilirler.

State of Decay Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: XP SP3
 – İşlemci: Core 2 Duo 2.4GHz (E6600) / Athlon X64 3400
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: Radeon HD 2600 XT / GeForce 9600 GSO / Intel HD 3000
 – DirectX: Sürüm 9.0c
 – Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7
 – İşlemci: Intel Core i5 serisi veya eşdeğer
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: Radeon HD 4750 / GeForce GT 240 / Intel HD 4000
 – DirectX: Sürüm 9.0c
 – Depolama: 3 GB kullanılabilir alan