Yeni Darksiders 3 Fragmanı Fury’nin Gücünü Serbest Bıraktığını Gösteriyor

Yeni Darksiders 3 Fragmanı Fury’nin Gücünü Serbest Bıraktığını Gösteriyor

Darksiders 3 Force Hollow

Darksiders 3 Force Hollow

THQ Nordic ve Gunfire Games, kıyametin dört atlısı hakkında video oyunu serilerinde yer alan Darksiders 3 için yeni bir fragman yayınladı. Bu en yeni Darksiders oyunu, üçüncü önderi olan ve daha önceki kahramanlar olan War and Death’in kız kardeşi olan Fury‘e odaklanıyor.

Yeni fragman, oyunda değiştirebileceği dört formdan biri olan Fury’nin Force Hollow‘a ilk bakışını sunuyor. Her yeni Hollow ile, Fury görünüşünü, güç setini ve mevcut silahlarını değiştirebilir. Force Hollow’da, Fury’nin saçları mor renkte parlıyor ve kristalize duvarlar boyunca yürüyebiliyor. Ayrıca savaş baltası olarak ikiye katlanan güçlü bir çekiç de kazanıyor. Daha önceki bir treyler Fury’nin Flame Hollow‘u ortaya çıkarmıştı. Bu saçlarını yanan bir alevle kaplar ve kendini bir ateş topu olarak havaya itmesine izin verir. Ayrıca ona silahlarını alevle yakma ve hızlı mınçıka kullanma yeteneği de veriyor.

Darksiders 3‘te, kıyametin dört atlısının lideri olan Fury, Yedi Ölümcül Günahın peşine düşerek ve yok ederek cennet ve dünya arasındaki dengeyi yeniden kurmak için Charred Council tarafından görevlendirilir. Darksiders 3, ‘hack-‘n-slash oyun serisinin çoğunu içeriyor olsa da, Fury bir mage olarak daha çeşitli büyülü saldırıları ve özel yetenekleri yapabilir. Bu nedenle Darksiders 3, Darksiders ve Darksiders 2 ile karşılaştırıldığında daha çok Dark Souls oyunu gibi oynanır.

Darksiders 3, Xbox One, PS4 ve PC için 27 Kasım’da çıkacak. Oyun Standard, Deluxe, Blades & Whip, Collector’s ve Apocalypse Editions olarak gelecek. Darksiders 3’ün herhangi bir sürümünü önceden sipariş ederseniz, özel bir zırh setine erişirsiniz. Deluxe veya Blades & Whip Editions’ın ön siparişleri verirseniz oyuna 24 saat daha erken erişim sağlarsınız.