Stellar Blade Direktörü, Sony’nin oyun bölümünün eylem oyunu geliştirme sürecine aktif olarak katkıda bulunduğunu doğruladı

Stellar Blade Direktörü, Sony’nin oyun bölümünün eylem oyunu geliştirme sürecine aktif olarak katkıda bulunduğunu doğruladı


Bu yılın başlarında, Sony’nin Shift Up stüdyosunun heyecan verici Kore aksiyonu Stellar Blade’in tanıtımında oynadığı rol aktif olarak tartışıldı. God of War: Ragnarok’un baş geliştiricisinin yakın zamanki ziyareti, Japon şirketinin projenin sadece yayıncılığını değil, aynı zamanda doğrudan geliştirilmesini de yaptığını ima etti. Stellar Blade’in direktörü, Alman yayını play3 ile yaptığı röportajda, kullanıcıların tahminlerini doğruladı.

Görünüşe göre Sony’nin oyun bölümü, Stellar Blade’in yaratılmasının neredeyse her aşamasında yardımcı oldu. Oyunun son sürümü, oyunculara gösterilen bir oynanış fragmanında sonuçları Shift Up’ın PlayStation’ın bazı bileşenleriyle birlikte çalışmasıyla elde edilen bir işbirliğinin bir ürünüydü, dedi proje direktörü Hyung Tae Kim.

“Oyunumuz Stellar Blade’in hangi bölümlerinin kullanıcılar tarafından iyi karşılanacağını ve hangilerinin geliştirilebileceğini tartıştık. Bu konuda bize çok yardımcı oldular, böylece oyunu çok dengeli bir şekilde tamamlayabildik,” dedi.

Hatırlanacağı üzere, geliştiriciler daha önce röportajda taze oynanış ayrıntılarını paylaşmışlardı.

Ayrıca, Shift Up stüdyosunda, Sony’nin oyunun teknik üretiminde önemli yardımını da belirttiler. PlayStation mühendisleri, bazı sistemlerin geliştirilmesine yardımcı oldular ve genel optimizasyonu geliştirdiler, ayrıca genel hikaye anlatısının oluşturulmasında danışmanlık yaptılar. Hyung Tae Kim, PlayStation’ın liderlerinden biri olan Shuhei Yoshida’nın, Stellar Blade’in gelişimini ilk günden beri takip ettiği katkısını özellikle vurguladı.