Stellar Blade’in Etkileyici Fragmanıyla Düşmanları Parçalara Bölen Oyun. Aksiyon Demosu Yakında Çıkıyor

Stellar Blade’in Etkileyici Fragmanıyla Düşmanları Parçalara Bölen Oyun. Aksiyon Demosu Yakında Çıkıyor

PlayStation Store’da birkaç dakika içinde Stellar Blade’in ücretsiz demo sürümü mevcut hale geldi. Bu, oyundaki açık giysilerle ilgili bir dalga başlatmak için yeterli oldu. Maalesef, az sayıda kişi doğrudan aksiyon oyununun oynanışını görebildi, ancak herkesin yakında bunu yapabileceği görünüyor. Stellar Blade’e dair yeni oynanış fragmanı ortaya çıktı ve demo sürümünün yakında geleceğini ima ediyor.

Ağda, Japon ve diğer Asya yayınlarının birkaç gündür Stellar Blade’in oyun sürecini gösteren küçük parçalar yayınladığına dikkat çekildi. Onların etkileyici bir fragman olarak derlemesini yukarıda görebilirsiniz. Bazı sahneleri daha önce geliştiriciler tarafından resmi yayınlarda gösterildi, ancak yine de videoda yeni sahneler, dövüş hareketleri ve hatta kostümler bulabilirsiniz.

Şu anda Stellar Blade’in demo sürümünün dönüşünü ne zaman bekleyeceğimiz kesin olarak bilinmiyor. Geliştiriciler hala erken yayımlanmasına bile yorum yapmadılar, bu yüzden onlardan haberler beklemek şimdilik anlamsız. Bununla birlikte, Japon içeriden birisi olan Genki_JPN adlı kişiye göre demo sürümünün bu hafta sonuna kadar PS5 konsollarında ortaya çıkması gerekiyor.