System Shock Remake, değiştirilmiş bir son, kadın karakter seçeneği ve diğer geliştirmelerle büyük bir yama alacak.

System Shock Remake, değiştirilmiş bir son, kadın karakter seçeneği ve diğer geliştirmelerle büyük bir yama alacak.

System Shock Nightdive ekibi tarafından şu ana kadar alınan en büyük güncellemeyi alacak. Bu güncelleme, değiştirilmiş bir final, hacker’ın cinsiyet seçeneği, ek yol işaretleri ve daha fazlasını içeriyor. Güncelleme 11 Nisan’da yayınlanacak.

Bayan Hacker özelliğinden başlayalım, çünkü görünüşe göre bu özellik diğerlerinden daha uzun süre geliştirme aşamasında kaldı. Tam bir model yeniden yapılandırmasını ve yeni arka plan seslerini içeren bu değişiklik, System Shock’un tamamen birinci şahıs bakış açısından olduğu göz önüne alındığında, oyunda küçük bir fark yaratacaktır, çünkü Hacker sessiz bir ana karakterdir: Sadece başlangıç ve bitiş videolarında uzaktan görüyorsunuz ve oyunun kult, korkutucu sahnesinde yer alıyor.

Nightdive’ın iş geliştirme direktörü Larry Kuperman, 1.2 güncellemesinin “güncellenmiş finalinin” getirdiği yenilikleri hakkında çekingen olsa da, bunun için “yeniden oynamaya değer” dedi. Geliştiriciler, bu adımın oyunun orijinal final patronu, bulmaca ve shooter bölümlerine, diğer bölümlere kıyasla farklı bir VR mekaniği ile System Shock’un normal oyun deneyiminden farklı olduğu eleştirilerine yanıt olduğunu kabul etti.