Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Madness iOS ve Android İçin Yayınlandı

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Madness iOS ve Android İçin Yayınlandı

 RPG tabanlı Ninja Turtles konulu Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Madness,  iOS ve Android için App Store ve Play Store'da yayınlanmaya başlandı. İlk olarak yaz ayının başında ismini duyduğumuz Ninja Turtles konulu oyun Kongregate tarafından 2020 bitmeden yayınlandı. 

 

 Oyunu destekleyen telefon ya da tabletinize yüklediğinizde iyi ya da kötü seçeneklerinden birini seçerek ekibinizi oluşturmaya balayacaksınız. Aksiyon dolu oyunda PvP karşılaşmaları yaşayacaksınız. Her oyundan sonra ekibinizi güçlendirebilecek ve daha iyi karakterler eklemek için bir strateji belirlemeniz gerekecek. Her istediğiniz zaman karakter alamayacak olmanız oyunun aslında ne kadar zor olduğunun bir göstergesi. 

 Kendine has özelliklere sahip olan kahramanlarınızı geliştirebilecek ve özel skinler ekleyebileceksiniz. Birçok kilitli odanın bulunduğu oyunda açılan her bir odadan karakteriniz için özel kaynaklar çıkacak. Bu kaynaklara erişebilmek için oyunu sürekli oynamanız da gerekmeyecek. Siz oynamasanızda oyun yeni kaynaklar bulmaya devam edecek ve sizi büyük bir uğraştan kurtaracak. Dileyen oyunseverler oyuniçi satın alma seçeneklerini kullanarak ücretli bir şekilde karakter alabirlir ve karakterlerini dilediği gibi güçlendirebilir. Daha şimdiden ilgi çekmeyi başaran oyunu sizde telefon ya da tabletinize indirebilir oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.