Tekken 8 için Destek Haritası Sunuldu: Eddie ve İyileştirmeler İlk İş Birliği

Tekken 8 için Destek Haritası Sunuldu: Eddie ve İyileştirmeler İlk İş Birliği

Ocak ayında, mevcut nesil PC ve konsollarda Unreal Engine 5 motorunun gücünden ilk kez yararlanan heyecan verici dövüş oyunu Tekken 8 piyasaya sürüldü. Proje, rekor satışlarla dikkat çekti, bu yüzden Bandai Namco şirketi oyunun uzun süreli desteği ile ilgilenecek. Bugün dövüş oyununun geliştiricileri özel bir canlı yayın düzenlediler ve gelecekteki güncelleme planlarını açıkladılar. Yakında Tekken 8’de ilk işbirliği yapılacak, yeni bir dövüşçü çıkarılacak ve karakterler için kombinasyonlar geliştirilecek.

Tekken 8 için güncelleme takvimi şöyle:

Şubat ayının sonu veya martın başında Tekken 8 için ilk büyük güncelleme yayınlanacak. Geliştiricilerin mantığına göre, bu oyun için ikinci yama olacak ve yeni içerik eklemeye ve bilinen hataları gidermeye odaklanacak. Bu güncellemeyle, Uniqlo markasıyla ilk işbirliği başlatılacak ve oyun için yeni kozmetik ürünler, avatar öğeleri ve dövüşçüler için kostümler eklenecektir. Yeni giysiler tüm oyuncular için tamamen ücretsiz olacak.

Bu güncellemeyle birlikte oyun içi bir mağaza geliştirilecek ve kostüm ve diğer özelleştirme öğeleri satılacaktır. Tekken 8’de özel bir para birimi uygulanacaktır, bu sayede oyuncular premium kostümler satın alabilecekler. Genel olarak, satın alımlar yaklaşık olarak 1-4 dolar arasında değerlendirilmektedir. Tekken mağazası ayda bir veya iki kez güncellenecek (klasik kostümler, avatarlar vs.).

Yakın zamanda Tekken 8, gelişmiş bir fotoğraf moduna sahip olacak. Bunun ardından Nisan ayında üçüncü büyük bir güncelleme planlanmıştır. Mayıs ayında yapımcılar dördüncü bir içerik yamasını yayınlamayı ve benzer yamaları aylık olarak yayınlama sözü vermişlerdir.

Fighting oyunu geliştiricileri, gelecek güncellemelerden birinde herhangi bir karakterin ana menü arka planına yerleştirme seçeneğinin olacağını ima etti. Bu özellik, Eddie’nin çıkışıyla birlikte ortaya çıkmalıdır. Yayında onun için gösterilen oyun, DLC karakterlerinden diğerleri gibi kendi hikaye moduna sahip olacak ve ek paket satın almadan bile bu hikayeyi oynamak mümkün olacaktır.