Tekken Serisi 50 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Tekken Serisi 50 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

 

İlk olarak 26 yıl önce Arcade platformları için piyasaya sürülen Tekken, ilerleyen dönemlerde piyasaya sürülen diğer oyun konsolları için çıkmış, ilerleyen yıllarda ise serinin yeni oyunları çıkmıştı.

Bildiğiniz üzere serinin son oyunu 2015 yılında piyasaya sürülen Tekken 7 olmuştu. Oyun ilk olarak Arcade için piyasaya sürülmüştü ve yaklaşık 2 yıl sonra 2017 yılında PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkış yapmıştı. Tekken serisinin yapımcısı ve yönetmeni konumunda olan Katsuhiro Harada, oyuncuları oldukça duygulandıracak bir paylaşım yaptı.

Kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan yönetmen, 2015 yılında piyasaya sürülen Tekken 7'nin şu ana kadar 6 milyon satış rakamına ulaştığını bildirdi. Ayrıca Harada, Tekken serisinin şimdiye kadar toplam 50 milyon satış rakamına ulaştığını açıkladı.

Oyuncular tarafından oldukça beğenilen ve eleştirmenlerden tam not alan Tekken 7, önümüzdeki günlerde birçok yeniliğe kavuşacağı dördüncü sezona başlayacak. Yeni sezonla birlikte oyuna yeni karakterler ve yeni haritalar eklenecek. Bildiğiniz üzere oyunun yeni sezonu ile ilgili geçtiğimiz haftalarda bir fragman yayınlanmıştı.

Son olarak Tekken 7'yi oynamak isterseniz, oyun şu an Steam'de %75 indirimle 119 TL yerine 29,75 TL ödeme yapılarak satın alınabiliyor.