The Division 2 Açık Beta Ön Yüklemesi Şimdi Kullanılabilir

The Division 2 Açık Beta Ön Yüklemesi Şimdi Kullanılabilir

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

The Division 2 açık beta sürümü yakında oynanabilecek ve önceden hazırlanmayı sevenler için PC, Xbox One ve PS4’te ön yükleme yapılabiliyor. Teste bu hafta sonu katılmak için 1-4 Mart tarihleri arasında indirebilirsiniz.

Bu testte Normal ve Zor modda oynayabileceğiniz üç ana görev yer alacak: Grand Washington Hotel, Jefferson Trade Center ve Viewpoint Museum. Bunlardan ilk ikisi önceki özel betalarda yer almaktaydı, üçüncüsü ise bu test için yeni. Aynı zamanda beş yan görev içerir ve Jefferson Trade Center’ı bitirdikten sonra, bazı oyun sonu içeriğini denemek için üç 30. seviye karakter açarsınız. Bu beta ayrıca Capitol Ruins adı verilen bir Skirmish PvP haritası ve iki ek Settlement Projects içerir.

Karakterinize gelince, kapalı betalara kıyasla daha fazla seçeneğiniz olacak. Seviye sınırı açık beta için 8’e çıkacak. Riot Foam ve Explosive Vapor çeşitlerinde yeni bir Chem Launcher yeteneği mevcut olacak.

The Division 2‘nin tamamı sizi ilgilendiriyorsa, Ubisoft kısa süre önce içeriğinin ilk yılı için yol haritasını ayrıntılı olarak açıkladı. Bu planlar arasında yeni bir kale, sekiz kişilik bir baskın ve yaz, sonbahar, kış için gelen lansman sonrası bölümler yer alıyor. Bu içeriğin tümü tüm oyuncular için ücretsiz olacak, ancak bir Year 1 Pass ile içeriğe erken erişim sağlayabileceksiniz. Bu, 40 dolara mal olacak ve ayrıca size özel kozmetik ürünler, sekiz Classified Assignments ve yeni Uzmanlıklara anında erişim sağlayacak. Stüdyoda oyun içi bir dükkandan kozmetik ürünleri satılacak. Ayrıntılara buradan bakabilirsiniz.