The Division 2 Tidal Basin Güncellemesi

The Division 2 Tidal Basin Güncellemesi

The Division 2 Tidal Basin

The Division 2 Tidal Basin

The Division 2, ilk büyük late-game dünyası etkinliğini bu hafta Tidal Basin güncellemesiyle birlikte ekleyecek. Yeni alan 5 Nisan’da tüm oyunculara ücretsiz güncelleme olarak açılacak, ancak çaylak ajanlar için değil. Yeni challenges üstlenmek için üst düzey bir karaktere ihtiyacınız olacak.

En az 450 gear puanına sahip bir Tier 4 ajanınız varsa, Tidal Basin’de yeni bir takım challenges kilidini açacaksınız. Ayrıca, Tier 5’e ulaşma yeteneğini de açacak ve yeni bir Black Tusk kalesini ele geçirebileceksiniz.

Bu, Ubisoft‘un açık dünyadaki nişancısı için ilk büyük güncelleme. Diğer planlar arasında Operation Dark Hours, ilk sekiz kişilik baskın ve yaz ayları için düzenlenen D.C. Outskirts: Expeditions adlı bir hikaye bölümü yer alıyor. Benzer hikaye bölümleri sonbahar ve kış için de planlanmaktadır.

Bu ilavelerin her biri tüm oyuncular için ücretsizdir, bu yüzden zaten oyuna sahipseniz oyuna dahil olacaksınız. Ubisoft ayrıca, tüm bölümlere yedi günlük erken erişim ve yeni uzmanlıklara anında erişebilmenizi sağlayan oyun için bir Year One Pass satmaktadır. Ayrıca, pass sahipleri sekiz Classified Assignments ve bazı özel kozmetik ürünler alır. Bunu 40 dolara satın alabilirsiniz. Ayrı bir oyun içi giyim mağazası da bireysel kozmetik ürünleri satıyor.

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi (Gameplay 60FPS)